@abeborak tyle co rozumiem to to, ze r----------y samolot za 250 baniek, bo ktos sobie wymyslil, ze bedzie takim podniebnym Bentleyem krecil bączki niczym wieśniak BMW pod remizą ku uciesze gawiedzi. Żeby było jasne szacunek dla pilota za służbę, ale tego typu show gdzie ryzykuje się tak ważnym w dzisiejszych czasach sprzętem powinny byc zabronione. Czemu to ma służyć? Czy w polu walki lata się w ten sposób? Nie! A w
@abeborak Zacznij od zainwestowania w słownik. Tak właśnie czułem, że rozmawiam z kimś kogo przerasta polska ortografia. Nie wiem na co inwestorzy wydają pieniądze, wiem że właśnie wyparował jeden z samolotów, którego zadaniem była obrona mojego kraju a nie zabawianie ludzi. Dla mnie koniec tematu, bo i tak sie wzajemnie nie przekonamy.
@RitmoXL Doczytaj ze zrozumieniem. To nie są zabawki tylko narzędzia do obrony kraju. Nikomu nie zabraniam, po prostu uważam że to glupota. Bo akurat na tych pokazach co chwile ktos ginie. Są osoby, które jara show pokroju Fame MMA i są osoby, które jara jak pilot Wojska Polskiego ryzykuje życie i ginie przez zwykłą głupotę. Ja do nich nie należę i tyle. Skoro Wam się to podoba i za to płacicie,
ricky_fernando: Nie mam racji bo twoja racja czy tobie podobnych freethinkerów nie obchodzi mnie. Po prostu mam bekę z takich ekspertów od siedmiu boleści jak ty xd to taki klasyczny instytut chłopskiego rozumu. XD
Foxbat: A jak zemdlał? Albo zawiódł inny element niezależny od niego to też „Oskarek nie ogarnął”? Też jego wina? Ludzie kuzwa skąd wy się bierzecie xd to jest niepojęte xd
Spoczywaj w pokoju [*]
Chwała Bohaterom!
#radom #lotnictwo
źródło: 1000024272
Pobierzno jednak nie.
Ale wy jesteście z-----i
Jeszcze nawet nie macie pojęcia co poszło nie tak.
https://www.facebook.com/share/v/1AmXNRC1GW/
Pokazy lotnicze to nie tylko skrupulatnie zaplanowany pokaz umiejętności, ale i trening.
I mogę się domyślić co myślisz o locie w kosmos Pana Sławosza Uznańskiego.
@abeborak: Nieważne*
@abeborak: no jednak trzeba zaprzestać skoro zabiło to pilota.