Wpis z mikrobloga

@przezwzrostprzegralemzycie: oni zawsze znają kilku niskich facetów, każdy z nich jest ruchaczem, mając w domu (zapewne szczęśliwą) żonę i dzieci. A rzeczywistość jest taka, że takich niskich facetów jest niezbyt wiele. Wystarczy przejść się miastem i większość ma te grubo ponad 170cm a i ponad 180cm się trafi. Chętnie bym zobaczył tych ich niskich znajomych, których tak namiętnie opisują
  • Odpowiedz
@przezwzrostprzegralemzycie A to też z--------e przykladzikiem, a co, tylko trochę mniej wysranym z d--y. Mój najlepszy przyjaciel ma gdzieś z 165cm wzrostu, no 170cm nie przebija z pewnością i przez lata naszej znajomości bardzo się temu przyglądał. Miał ku temu inne powody, niż kobiety, ale one stanowiły jakąś tego część. Dzisiaj ma babe wyższą ode mnie (mam 183 btw), odnowił kontakt z byłą, stała się jego przyjaciółką (tak też się da,
  • Odpowiedz
@przezwzrostprzegralemzycie Jeśli jesteś brzydki i niski to nie będziesz obiektem pożądania kobiet - i w sumie co z tego? Przecież można w życiu czerpać radość z wielu innych rzeczy. Można też codziennie dołować się tym, czego już nigdy nie zmienisz (chyba, że ryzykownymi operacjami, jeśli twoje kompleksy są tak ogromne).
  • Odpowiedz
@przezwzrostprzegralemzycie: Trochę p---------e, a trochę nie. Ja sam mam 170cm wzrostu i udawało mi się wchodzić w relacje z kobietami wyższymi ode mnie. Wiadomo, że wzrost, budowa ciała, kształt szczęki ma znaczenie, ale to można, a nawet trzeba nadrabiać czymś innym. Poczucie humoru, przebojowośc, pewność siebie. To taki level hard zamiast normal, ale można
  • Odpowiedz
Mój najlepszy przyjaciel ma gdzieś z 165cm wzrostu, no 170cm nie przebija z pewnością i przez lata naszej znajomości bardz

@Hurchil: Wiesz ja też mam znajomego 165 cm który ma naprawdę ładną żonę i to o 10 lat młodszą, on aktualnie dobija 40. No ale jest w ich relacji jeden mały haczyk który burzy cały ten obrazek. Gość jest właścicielem dobrze prosperującej firmy a laska pochodzi z dość przecietnego domu.
  • Odpowiedz
@PsiSynJarema: Oczywiście że można sam majac 173 cm byłem w związku tylko pytanie czy warto się tak męczyć żeby mieć coś co człowiek 10 -15 cm wyższy ma za darmo. Moim zdaniem zupełnie się nie opłaca i lepiej wycofać się z relacji z kobietam. Tacy ludzie jak my mogą się tylko boleśnie rozczarować próbując ponieważ większosć kobiet nie uważa nas nawet za ludzi.
  • Odpowiedz