Aktywne Wpisy

Bez sensu zupełnie korci mnie żeby wrzucić swoje dojce na mirko. Powstrzymajcie mnie ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Umeraczyk +23
Przypominam o tej krindżowej akcji przez którą straciłeś miłość życia
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Rak w raptem 2 miesiące zabrał kitku 26% masy ciała, a na końcu również apetyt i siłę do ustania na łapkach. Opcje były tylko dwie: wydłużamy życie o kilka miesięcy w męczarniach lub kończymy je teraz. Potwierdziłem że chcę się z nią pożegnać i zamówiłem dla nas Ubera. Różowa nie miała psychicznie dość siły być w tym sądnym pokoiku, ja w sumie też – ale byłem ulubionym człowiekiem tego kitku, moim zasranym obowiązkiem było tam być do samego końca. Więc byłem: głaskałem ją przed podaniem zastrzyku, głaskałem po podaniu. Niosłem ją miejsce spoczynku, (na przemian z różową) kopałem dół i zasypywałem go. Bardzo urokliwy zakątek w lasku. Teraz oboje siedzimy i płaczemy. A potem płaczemy znowu.
Kicia w niemałej mierze symbolizowała nasz związek: wzięliśmy ją po roku bycia razem i natychmiast pokochaliśmy tego wpół-zdziczałego wariata. Nie odmawialiśmy jej właściwie niczego: swobodnie wychodziła na ogródek, jadła prawilną karmę bez ziaren, fanty ze stołu również się sypały, ofc drapaki, leżanki itd. Na przestrzeni czasu nasze wspólne funkcjonowanie stało się oczywistością: jeśli wstajesz rano karmisz kitku, jeśli kładziesz się spać głaskasz kitku, jeśli idziesz do ogrodu bierzesz kitku ze sobą etc. I to wszystko właśnie z hukiem runęło, na zawsze.
Idąc schodami na górę patrzę na podłogę na piętrze: tam spędziła 2 ostatnie dni życia. Przechodząc obok sypialni zerkam na łóżko: tam najbardziej lubiła spać. Nie myślę nad tym co robię, po prostu odruchowo robię to co zawsze: szukam jej wzrokiem, tyle że tym razem bezskutecznie. Jeszcze nie wiem jak funkcjonować dalej, mam nadzieję że dotrze to do mnie szybciej niż później. Póki co po prostu siedzę, płaczę i czekam na nie wiem co... Chyba przede wszystkim na wybaczenie samemu sobie że nie walczyłem o kitku wcześniej, bardziej, lepiej... Ehh...
RIP kitku (╥﹏╥)
#zalesie #kitku #kot
źródło: Messenger_creation_C43C4D9D-FACC-4D11-9650-22AD8E469D36
Pobierz(╯︵╰,)
Teraz biegają szczęśliwe za tęczowym mostkiem (╥﹏╥)
@CthulhuNasOchroni: ototo. Odgłosy kociego zeskakiwania z łóżka, wchodzenia do pokoju czy schodzenia po schodach były tak oczywistym elementem codzienności że teraz czuję się jakbym siedział w hotelu a nie we własnym domu ( ͡° ʖ̯ ͡°
źródło: rocky-iv-dolph-lundgren
Pobierz