@granulat_dla_POsmaku: ale wiesz, że to całkowicie różne sporty i wymagające innego poziomu skupienia? Eh no ale czego oczekiwać od wykopka, który w życiu nie miał rakiety w ręce xD
@2-aminopirydyna: nie trenowałem tenisa, szanuje zasady ale się dziwię. Przykładowo typy od darta (rzutki) musza celować w pole mniejsze niż bok pudełka od zapałek a u nich na turniejach za plecami darcie ryja i full muza i dają radę. ¯\(ツ)/¯
@granulat_dla_POsmaku: Widziałeś aż za bardzo, skoro się na tyle skichałeś żeby usunąć treść. Ale Ty w ogóle mało widzisz, co Ci nie przeszkadza ośmieszać się myśląc że jesteś zabawny.
@granulat_dla_POsmaku Bo tenisiści i tenisistki to zasrane płatki śniegu, całe życie trenują w szklarniowych warunkach, oderwani od rzeczywistości, i to się kończy tym, że nie wytrzymują psychicznie.
Jeden porównuje sport drużynowy, który wręcz prosi się o doping kibiców, drugi porównuje darta, gdzie nikt nigdy się z wysiłku nawet nie spocił xD W dodatku OP usuwa komentarze i wyzywa 🤣
Dziś o 1 w nocy walkę z rakiem przegrał mój tata, mój stworzyciel oraz mój największy fan. Tato dziękuję Ci za wszystko. Cieszę się że zdążyłem sie z Tobą pożegnać #zalesie
źródło: a4e8wb
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Przykładowo typy od darta (rzutki) musza celować w pole mniejsze niż bok pudełka od zapałek a u nich na turniejach za plecami darcie ryja i full muza i dają radę. ¯\(ツ)/¯
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@renniferlopez2:
co tam plebsiury piszecie? co tam szczekaliście? bo nie widzę
W dodatku OP usuwa komentarze i wyzywa 🤣