Wpis z mikrobloga

Mirki gdzie szukać działki budowlanej w okolicy naszego miasta, rozglądam się za jakąś lokalizacją i chętnie poznam wasze opinie, zależy mi na max 15 km od Lublina, do max 30 km jeśli będzie blisko ekspresówki. Nie mam jakiegoś parcia na budowę, więc działka być może nawet najbliższe 5 lat będzie sobie czekać. Myślałem nawet o opcji zakupu dwóch działek i sprzedaży jednej w momencie rozpoczęcia budowy, oczywiście z zyskiem ( ͡º ͜ʖ͡º) #lublin
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@zrodzny_w_zbozu: najważniejsze, żeby media były chociaż w drodze dojazdowej, a i trzeba zwracać uwagę na szerokość tej drogi, co by potem dostać pozwolenie na budowę (szer. chyba 5m) - subiektywnie wybierałbym działki po zachodniej, aniżeli wschodniej części od Lublina
  • Odpowiedz
@zrodzny_w_zbozu: Odradzałbym jedynie okolice Hajdowa po wschodniej stronie - oczyszczalnia ścieków i możliwe nieprzyjemne zapachy, zależy jak wiatr wieje. W okolicach Świdnika już raczej nie dociera i tam spoko. Północ i zachód Lublina - lepsza komunikacja ze względu na eSke, ale mniej terenów rekreacyjnych. Południowa strona najciekawsza ze względu na lasy, zalew, ale gorszy dojazd do centrum, gorzej wyjechać na trasy szybkiego ruchu.
  • Odpowiedz