Aktywne Wpisy

MonazoPL +78
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
źródło: monazo promocje bankowe
Pobierz
EndymionPP +408
Jak możecie oczekiwać od kobiet że będą wierne, jeśli według nich najbardziej romantycznym filmem jest ten gdzie stara baba opowiada jak to mąż kupił jej niesamowicie drogą wycieczkę, na której dała d--y bezdomnemu? ( ͡º ͜ʖ͡º)
#heheszki #logikarozowychpaskow #rozowepaski
#heheszki #logikarozowychpaskow #rozowepaski
źródło: images (1)
Pobierz

Mam 24 lata i łysieję... Ogromne zakola, łysina na czubku głowy. Kuracja na niewiele się zdaje, progres jest, ale minimalny i wciąż wygląda to tragicznie. Nie jestem w stanie wydać 15 tys. zł na przeszczep, ryzyko jest duże, co druga klinika podczas konsultacji twierdziła, że efekt po przeszczepie będzie niezadowalający.
Jestem załamany, jest to mój największy kompleks, przez który straciłem pewność siebie i nie mam ochoty na kontakty międzyludzkie. Dziewczyny nie zwracają na mnie uwagi, wręcz czuję, że je sobą odtrącam, a jeszcze kilka lat temu w liceum byłem tym, o którego dziewczyny, kolokwialnie mówiąc, się biły.
Przestałem wychodzić do ludzi, znajomych, do sklepów czy na imprezy. Za każdym razem, gdy spotykam znajomego "z tamtych lat" robię się czerwony i mam ochotę zapaść się pod ziemię ze względu na swój wygląd. Nie wyjdę z domu bez czapki z daszkiem na głowie, ale przecież tę czapkę też trzeba czasami zdjąć.
Nie jestem w stanie ogolić się na łyso, boję się reakcji rodziców i reszty rodziny, a także znajomych, których jeszcze raz na jakiś czas widuję. Nie potrafię przemóc się do tego, coś mnie wewnętrznie blokuje, sądzę że na łyso byłbym równie nieatrakcyjnym człowiekiem.
#przegryw #lysienie #zalesie #niebieskiepaski #ehh
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
@mirko_anonim:
- co bierzesz, jak długo, jakie dawki.
Napisz konkrety coś podziałamy.
No i oszczędzać na przeszczep. Teraz może Cię nie stać ale za kilka odkładając te 200-300 zł spełnisz swoje marzenie.
Najgorsze co możesz zrobić to się zapuścić przez kompleksy bo będzie jeszcze gorzej -
@przezwzrostprzegralemzycie to nie kwestia budżetu, połowa klinik mówi że z efektu nie będę zadowolony, więc taki zabieg jest bez sensu, nie mam strefy dawczej
@KacperGranatowy55 a peruka to tylko maskowanie problemu, wstyd mówić, że nosi się takie coś, a ukrywać
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Najlepiej skorzystaj z przyjaciela ChatGPT
nic nie poradzisz, jedyne rozwiązanie to Hair system (np. https://hair-innovo.com/system-wlosow/), to nie jest tupecik ani włosy jak u lalki.
4k / rok albo musisz się pogodzić.
Zrobisz formę życia, twarz ci się zmaskunalizuje,to nawet łysina już nie będzie problemem dla kobiet
Na efekty duta trzeba poczekać minimum rok, by stwierdzić że nie działa. Ja sam zacząłem łysieć agresywnie w wieku 15 lat, mając niecałe 19 wszedłem na dutasteryd i minoksydyl, efekty były po pół roku, a pełne są teraz, po 3 latach brania. Więc jeśli nie odpowiadasz na leczenie to