Aktywne Wpisy

waro +105
Wymęczyłem 2 sezon... ze szczególnym naciskiem na słowo "wymęczyłem".
1 sezon był dla mnie po prostu ok. Nie porwał, ale dał trochę przyjemności. Za największą jego wadę uznałem dosyć małą ilość humoru sytuacyjnego. Ot, cały sezon to był taki zbiór skeczy, mniej bądź bardziej udanych.
W 2 sezonie zmienia się to diametralnie... i wyszło po prostu fatalnie.
I
1 sezon był dla mnie po prostu ok. Nie porwał, ale dał trochę przyjemności. Za największą jego wadę uznałem dosyć małą ilość humoru sytuacyjnego. Ot, cały sezon to był taki zbiór skeczy, mniej bądź bardziej udanych.
W 2 sezonie zmienia się to diametralnie... i wyszło po prostu fatalnie.
I
źródło: images
Pobierz
uncle_freddie +216
Skok na 2,00 m podczas tokijskiej ulewy, który dał Marii Żodzik rekord życiowy i wicemistrozstwo Świata (。◕‿‿◕。)
MIRROR: https://streamin.me/v/6180ceb3
#lekkoatletyka #lekkoatletykagif
MIRROR: https://streamin.me/v/6180ceb3
#lekkoatletyka #lekkoatletykagif

Zauażliście, że jak tylko rząd coś odwali przeciw społeczeństwu obywtelskiemu i transparentności, jak bezpłatne ujawnianie cen transakcyjnych, to zaraz na wypoku roi się od wpisów "ale ten Tusk pokazał Nawrockiemu", "ale wyjaśnił pisowców", które mają po kilkaset wpisów?
To już zorganizowany proceder. Rząd robi swoje wbrew obietnicom a propaganda ciągne w drugą stronę.
nie badzmy tacy skromni.... pol wakacje giertych ich narkecal ze wybory to oszustow... potem rzucili sie na nawrockiego, a tu friendly fire prosto od kierownictwa KO - czyli mowa o wetowaniu 800+ dla ukraincow bez pracy, a wczesniej proba obrony KPO, krotka fascynazja zurkiem i "nowe" otwarcie/rozliczenie, a i jeszcze "wielka" reknstrukcja z ktorej nic nie wynika, a najpierw trzeba bylo rzadu bronic ze duzy, a potem madrze ze
KO to trup polityczny, wybory 2027 są w sumie rozstrzygnięte w ogóle. W szczególe tylko jest pytanie o losy Brauna i kształt koalicji PiS + Konfederacja. Większość KO mam wrażenie z ulgą przyjmie rolę opozycjonistów uciśnionych w parlamencie i europarlamencie z 25/28% zrobią po agonii politycznej Hołowni.
O nie nie, koryto uzależnia. TKM po 8 latach posuchy prowadzi do wałów juz srednio kontrolowanych.
Dlatego oni moze I sa bez pomysłu i w marazmie i nawet sie chyba tym nie do końca przejmują- bo zbyt zajeci sa kreceniem lodow. Ale lody by chcieli kręcić BARDZO. OJ STRASZNIE BARDZO. Wiec jak kazda partia - wladzy tanio nie oddadzą... jeszcze jest 2 lata, wiatr wieje znoeu z prawje strony, ale
Moze tak, moze nie. Duża szansa ze tak.
I ja nie dlatego ich nie skreślam, bo uważam ze sa w pyte. Tylko dlatego ze strach do ponownego powrotu do opozycji, kto wie czy nie na 2 kadencjie - moze ich popchać do rzeczy niesamowitych- jak prawdziwe reformy :) przynajmniej w wybranych obszarach.
A przeciez i tusk i kaczor sa 1 noga w grobie, wyoutowanie ich po 2027 na 2 kadencja