Aktywne Wpisy
illmatic +168
#ukraina #oswiadczenie #wojna #lidl #biedronka #niedzielahandlowa
Nie polecam wspierać tych zbiórek. Sprawdziłem fundacje ktora stoi pod dyskontem i nie ma informacji na stronie ile jest przekazywane na faktyczne działania statutowe. Prosiłem wielokrotnie o te informacje ale nie były mi udostępnione.
Osoby zbierające pieniądze nie przekazują informacji jaki procent zbiórki jest przekazywany na cele statutowe.
Pani prezes fundacji ma siatkę firm z pracownikami tymczasowymi oraz sprzątającym oraz fundacje.
To wszystko powoduje ze uważam
Nie polecam wspierać tych zbiórek. Sprawdziłem fundacje ktora stoi pod dyskontem i nie ma informacji na stronie ile jest przekazywane na faktyczne działania statutowe. Prosiłem wielokrotnie o te informacje ale nie były mi udostępnione.
Osoby zbierające pieniądze nie przekazują informacji jaki procent zbiórki jest przekazywany na cele statutowe.
Pani prezes fundacji ma siatkę firm z pracownikami tymczasowymi oraz sprzątającym oraz fundacje.
To wszystko powoduje ze uważam

Bill_Kilgore +354

Wiecie kto to?. Aśtar Szeran, plugawiec, łotr, arcyhultaj i rzeźnik Plejad, szara eminencja stojąca za OMR. A tak z kolei wygląda TadeuszSynZygmunta gdy nikt nie patrzy. Nazywa się Gorloj (chyba hehe Gorol) i umieszcza w swoich gifach przekazy podprogowe. To po obejrzeniu jednego z takich gifów administracja postanowiła wprowadzić #nowywykop
To wszystko prawda. Ustaliła to Neuropejska Komisja Teologiczna interpretując komentarze DuPonta. Kto ma uszy niech posłyszy albowiem godzina jest bliska.
TYLKO OMR!