Wpis z mikrobloga

generalnie koncze pierwszy #remont mieszkania, róznymi ekipami. Nigdy więcej żadnych niestandardowych rozwiązań, żadnych zasranych projektantek, wszystko w standardzie i nigdy nie kupować rzeczy której się nie widziało. Wypierdzieliłem lekko 80 k za dużo na pierdoły, które jak drewniana podłoga (ciemna, rysuje sie), kurząca się sztukateria i w ciul drogie blaty z konglomeratu o które trzeba dbać, są poprostu bez sensu, a co widziałbym kupując. Nie miałem czasu bo zarabiałem dobrze, myśląc głupio, że za wszystko poprostu zapłacę i będzie git
Czy ja muszę być stolarzem, szklarzem, hydraulikiem i p###ną projektantką naraz XD Naprawdę żałuje, że dalej nie wynajmuje i absolutnie nie dziwie się ludziom, którzy kupują wykończone mieszkania od flipperów. #nieruchomosci
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@fiir: wystarczy poświęcić 1-2 dni, pooglądać na YT kilka kanałów o aranżacjach wnętrz, gdzie porównują różne materiały wykończeniowe i przedstawiają swoje za i przeciw odnośnie różnych rzeczy i dzięki temu sporo byś się dowiedział i sporo kasy zaoszczędził.
  • Odpowiedz
@fiir: Następnym razem weź projektanta, zamiast projektantki i będzie Pan zadowolony ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Flipperzy to patologia. Zamalowują grzyba na ścianie i zostawiają aluminiowe kable w instalacji.
  • Odpowiedz
Wypierdzieliłem lekko 80 k za dużo na pierdoły, które jak drewniana podłoga (ciemna, rysuje sie), kurząca się sztukateria i w ciul drogie blaty z konglomeratu o które trzeba dbać

@fiir: Dużo projektantów wciska to co ładnie wygląda. A potem sam musisz ocenić praktyczność tych rzeczy i zmieniać projekt. Sztukateria i drewno na podłodze to jest strzał w kolano, ale konglomerat kwarcowy na blacie to jest najlepszy możliwy materiał teraz pod
  • Odpowiedz