Aktywne Wpisy

LM317K +325
#airshow #radom #katastrofa Kabaret
W trudnej sytuacji to jest żona i dzieci janusza gdy go przygniecie prasa pneumatyczna w kołchozie na nocnej zmianie gdy robił nadgodziny a nie lekarka i pilot myśliwca, który chciał przykozaczyć i roztrzaskał się o pas startowy
Skandal dla Siepomaga
W trudnej sytuacji to jest żona i dzieci janusza gdy go przygniecie prasa pneumatyczna w kołchozie na nocnej zmianie gdy robił nadgodziny a nie lekarka i pilot myśliwca, który chciał przykozaczyć i roztrzaskał się o pas startowy
Skandal dla Siepomaga
źródło: obraz
Pobierz
jackpie +31
Pocieszcie, ZAGADAŁEM do ślicznej, drobnej ekspedientki.
Zaproponowałem kawę, no bo co, nawet nie wiem skąd się wzięło u mnie tyle dynaminy.
Efekt?
"To bardzo miłe ale jestem zajęta" - i czmychnęła do swojej pracy.
NIE MA w przyrodzie ładnych, samych kobiet, teraz myślę, że już lepiej było nie zagadywać tylko widywać ją od czasu do czasu i sobie pomarzyć że jest sama.
Zaproponowałem kawę, no bo co, nawet nie wiem skąd się wzięło u mnie tyle dynaminy.
Efekt?
"To bardzo miłe ale jestem zajęta" - i czmychnęła do swojej pracy.
NIE MA w przyrodzie ładnych, samych kobiet, teraz myślę, że już lepiej było nie zagadywać tylko widywać ją od czasu do czasu i sobie pomarzyć że jest sama.

Elo,
To ja po wyjsciu z kontroli w #bydgoszcz, pic rel.
Stan na dzien dzisiejszy stabilny, brak nowych ognisk, guz nie przyrasta, jest go mniej okolo polowe niz na poczatku. Fuck yeah! Kontrole co 4 miesiace i dalej chemia. Ciesze sie bardzo.
Do konsultacji w kolejce same chlopy w moim wieku (40-45 lat). Wszyscy prawie skąpodrzewiak trojka. Jeden chlop zwlekal zbyt dlugo ze zdiagnozowaniem i ma niedowlad nogi. Chodzil do lekarzy, bo mu ciagle dretwialy rece i nogi. Paaaanie to od kregoslupa mowili wszyscy. C---a od kregoslupa, tam juz guz robil swoje.
Jak wam dretwieja rece czy nogi bez powodu - od razu na rezonans, nawet prywatnie - z---------ć. Czym wczesniej wykryty tym wiecej da sie ugrac i mniej stracic sprawnosci
Pozdro i zdrowia wszystkim.
#zdrowie #medycyna #rakcontent #rak #oswiadczenie
#guzmozgu
źródło: 17563090417746170615591792015524
Pobierz