Wpis z mikrobloga

@mishka49: Dobrze, ze sie nigdy nie wkrecilem w auta. Sama idea posiadania takiego jest spoko, ale za duzy potem stres i majac zone nawet nie mozna szlaufa wyrwac. Wole za te same pieniądze odkupić swoj czas, bo typ sam przyznal, ze n------a ciagle w pracy od 6 lat. Mi to auto by nie zrekompensowalo takiej inwestycji czasu, wolałbym dalej jakiegos średniaka za 200k a za reszte mieć wiecej btc.

Kapitalizm
  • Odpowiedz
  • 2
@jegertilbake: auto jak najbardziej, bo to mega wygoda, ale nie przeznaczył bym na to wszystkich oszczędności. Wystarczy mi moja asterka co to wozi moje dupsko z punktu a do punktu b tanio i w miarę przyzwoitych warunkach
  • Odpowiedz
@mishka49: czemu tak ich hejtujecie ? Nie rozumiem…na tym krypto robią duży hajs podróżują zwiedzają więc ich wybory są dużo lepsze niż nasze. Czasem każdy się myli a ten Łukaszek jest dość transparentny w miarę mówi kiedy odpala longa itp itd kiedy zamyka wystarczy grać z nim
  • Odpowiedz
@jegertilbake: problem z tymi wszystkimi "lambo" jest taki, że one tylko ładnie wyglądają, a w rzeczywistości są skrajnie niewygodne. Nawet w Tesli dużo bardziej wolę wsiadać do Y niż 3, dużo wygodniej. Do tego te wszystkie sportowe auta są mega głośne i nie powinny mieć wstępu do centrum miasta. Zanieczyszczenie hałasem to się chyba ładnie nazywa. Ogólnie, jak ktoś na wykopie pisze o lambo na tagu krypto, to już wiem,
  • Odpowiedz
  • 0
@Wypokowicz93: xdddd Łukaszek że stillerem to dwa największe kryptodzbany w Polsce

Ok rok temu naganiał wszystkich na ethereum i do teraz zrobiło ~X2 xdddd za to kupuje się lambo? Czy chcesz mi powiedzieć że wrzucił w to eth kilka baniek?
  • Odpowiedz