Aktywne Wpisy

annlupin +14
śpicie jusz
źródło: annlupin45678
Pobierz
Umeraczyk +20
Ale p------a akcja przed chwilą, obsrałem zbroje nieźle xD
Idę se chodnikiem ulicą z pracy i trzech chłopa idzie przedemną, jeden zerknął przez ramię, gwizdnął i stanęli pod ścianą kamienicy, żadnej bramy tam nie było.
Wyciągają fajki bez patrzenia na nie i bacznie mi się przyglądają jak ich mijam no aż mrużąc oczy. Ja na nich tak lekko zerkam, szybka analiza sytuacji.
Dwa szczypiory, dresiki drobne może 70kg w ubraniu i 180cm w
Idę se chodnikiem ulicą z pracy i trzech chłopa idzie przedemną, jeden zerknął przez ramię, gwizdnął i stanęli pod ścianą kamienicy, żadnej bramy tam nie było.
Wyciągają fajki bez patrzenia na nie i bacznie mi się przyglądają jak ich mijam no aż mrużąc oczy. Ja na nich tak lekko zerkam, szybka analiza sytuacji.
Dwa szczypiory, dresiki drobne może 70kg w ubraniu i 180cm w
źródło: temp_file3489336488027306695
Pobierz

Hej, hejka, wypijmy 0,7 literka - to tak dla rozluźnienia, a teraz do rzeczy.
Wiem, że to k------o, dżuma, cholera, syf, AIDS i malaria, ale być będę musiał zahaczyć się w kurierce.
Wiem, że firma firmie nierówna, bo wszystko zależy od Twojego szeryfa, a nie od firmy, ale w której z głównych firm jest stosunkowo najmniejszy b----l, chaos i nie d----------ą 300 przesyłek na minutę.
Czego unikać?
Na co patrzeć na dniu próbnym?
W co się nie dać w--------c?
InPost? DHL? Pocztex? DPD?
Wolę mniej zarobić, a nie dać się z-----ć, jeśli o to pytacie.
@oppserwatorr: pracy
W większości tego typu firm kurier to firma zewnątrzna. Więc co najwyższej robiłbyś i jakiegoś podwykonawcy.
Jeżeli chodzi DHL, to oni nie zatrudniają w ogóle kierowców, ani bezpośrednio, ani przez podwykonawcę. Oni nie zajmuję się przesyłkami (to nie jest firma kurierska).
Firmami kurierskimi z DHL w nazwie są DHL eCommerce i DHL Expres (to dwie oddzielne firmy). Poza nimi jest jeszcze DHL Global Forwarding i DHL Freight (one zajmuje się