Aktywne Wpisy

Polki zdziwione, że u książąt orientu to one muszą płacić za luksusowe życie Ahmeda, jego rodziny i kumpli xD
#p0lka #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #habibi
#p0lka #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #habibi
źródło: temp_file1010593743119107150
Pobierz
Cabajo +231
Mirki co ja o-------m ( ͡º ͜ʖ͡º)
Wziąłem szybki urlop w pracy i przejechałem w pojedynkę całą Skandynawię na motocyklu.
W skrócie: 10 dni, 7101 km, 9-15h jazdy dziennie, temp 5-25*C, średnie spalanie 5 L, niezliczone pasma górskie i piękne widoki, kilkadzięsiąt reniferów po drodze, piękne drogi i niezapomniane widoki; była burza, deszcz, chmury
Wziąłem szybki urlop w pracy i przejechałem w pojedynkę całą Skandynawię na motocyklu.
W skrócie: 10 dni, 7101 km, 9-15h jazdy dziennie, temp 5-25*C, średnie spalanie 5 L, niezliczone pasma górskie i piękne widoki, kilkadzięsiąt reniferów po drodze, piękne drogi i niezapomniane widoki; była burza, deszcz, chmury
źródło: 6
Pobierz

źródło: 308
PobierzCZY PUTIN ZGODZIŁBY SIĘ ZE SŁAWKIEM?
Pomoc krajowi napadniętemu przez ruskich.
Ale to moj osobisty pogląd.
@Rajbond: państwo to nie jest wspólny skarb wszystkich obywateli i firm. W praworządnych państwach istnieje coś takiego, jak własność prywatna, a właściciel prywatny może nią rozporządzać i dowolnie wydawać, również w czasie wojny. Chyba ci się pomerdało z komunizmem bolszewickim, o którym pewnie marzysz.
@Sossija: z jednej strony masz rację, z drugiej w sytuacji wojny to jednak trzeba mieć gwoźdź w mózgu by wydawać hajs na konsumpcję zamiast
@mleko3-2procent: jak Rosja nam rozbiory zrobiła i nas najechała to Rosja zła, jej nie pomożemy. Jak Ukraińcy wymordowali nam 200 tys. ludzi to im pomożemy. Jaka logika w tym?
Są to strategiczne inwestycje w odbudowę i przyszłość Ukrainy. Widzimy perspektywy, nawet pomimo wyzwań wojennych, i rozumiemy znaczenie takich ambitnych projektów dla rozwoju społecznego i gospodarczego obwodu lwowskiego — mówi Wasyl Danyljak, szef OKKO Group.
to jest strategiczna inwestycja gostek
@printf: może pomyśl o swoim podwórku. Ponad 50% Polaków zapłaciło łapówkę w ostatnim roku, a Polska przez kilka lat spadła o kilkadziesiąt pozycji w rankingu korupcji. . Szepnij o tym Panu Prezydętowi, jak ukrócicie w Polsce korupcję, to Pan Prezydęt nie będzie musiał łamać konwencji genewskich.
źródło: Zrzut ekranu 2025-08-27 162223
Pobierz