Aktywne Wpisy

jmuhha +17
Wytłumaczy mi ktoś jak to jest, że kiedyś nie było nic a były dzieci?
źródło: 1000021453
Pobierz
Antorus +114
W gimbazie miałem paru kolegów, akurat wtedy Vice City było "hot" gierką i wszyscy grali.
Dużo ludzi utykało na wyścigu z klubu Malibu, gdzie prowadząc jakiegoś lipnego sentinela trzeba było wygrać z dopakowanym Sabre Turbo.
I tu wchodzę cały na biało, mówiąc im że po prostu zmodowałem pliki w grze i nawet z miejsca dziad nie ruszył.
Jak? Przecież nie ma takich kodów do tej gry. Pokaż!
No to im pokazałem. Wziąłem motur PCJ500, ustawiłem mu
Dużo ludzi utykało na wyścigu z klubu Malibu, gdzie prowadząc jakiegoś lipnego sentinela trzeba było wygrać z dopakowanym Sabre Turbo.
I tu wchodzę cały na biało, mówiąc im że po prostu zmodowałem pliki w grze i nawet z miejsca dziad nie ruszył.
Jak? Przecież nie ma takich kodów do tej gry. Pokaż!
No to im pokazałem. Wziąłem motur PCJ500, ustawiłem mu
źródło: hq720
Pobierz

1. Aniela gate
Aniela: Katarzyn ja sie nacpala i schlala i smutno mi bylo noi zrobilam loda twojemu chlopakowi. Ale nie dalam mu pipy. Bedziemy dalej psiapsi?
Katarzyn: Nie no Anielen to przesada, ja mam z nim wspolny wyjazd do hameryki zaplanowany. No nie da rady.
Aniela: Ale nie dalam pipy! Nie mow innym bo inne baby beda chowac chlopy przedemna.
Katarzyn: A wez spier...
2. Afera firmowa:
Gonkers: Ej nie chce mi sie firmy robic bo ja to hajsy mam z czego innego i nie zarabiam.
Katarzyn: Ok to ja se poprowadze
Gonkers: Ej rucham modelki!
Katarzyn: Co z firma?
Gonkers: Ej takie z playboya rucham!
Katarzyn: Co z firma?
Gonkers: Gdzie moj hajs z firmy?
3. Afera relacyjna z playboyem:
Koczewka nacpana: Oj dam raz d--y Gonkresowi co zlego moze sie wydarzyc
Gonkers: Powtórka?
Gonkers: Odpisz
Gonkers: Gala za krysztal?
Gonkers: Gała bez krysztalu?
Gonkers: Gała z litości?
4. Afera z Daria
Gonkers: Ruchasz sie czy trzeba z toba chodzic?
Daria: Bedziemy razem juz na zawsze
Gonkers: Ale ja modelki rucham
5. Afera stołowa
Katarzyn: Gdyby istniał tylko jakiś sposób, żeby Gonkers nie miętolił szmat w biurze.... A wiem kupie wielki stół!
Gonkers: Ej nie mam gdzie miętolić szmat bo jest stół.
Stół