@Iukasz-stanisIawowski: Przegrana z Mariolą i kilka tysięcy dla Rudego, mieszkanie u mamy, przegrane życie..przypominam on mnie miał z tym adwokatem za to że jestem Rudy i sypiam z Mariolą wezwać do sądu i odkryć kim jestem ( ͡°͜ʖ͡°)
@PrawdaTeraz: 🤣Największy przegryw prócz was to rudy który wydał tyle kasy (nie swojej bo Kononowicza ) na sprawy w sądach a jedna zakończyła się wyrokiem nieprawomocnym beka z ekipy przegrywów.
@Iukasz-stanisIawowski: Tej, ale zobacz - 4 Grajewiaków Ci wpis zaplusowało, będąc przekonanymi, że na focie jest Bogutek. 😂 Low iku, to jest ich problem, wiadomo #onitypowi. Rób screena na pamiątkę, zaraz ich inni nietypowi uświadomią i przybiegną cofnąć lajki. Beka z mapetów.
@CzikaKiri: No właśnie też bekę z tego siermiężną mam. Popaliło małym pandofilom się styki już do reszty xD Projekcje przesłaniają im zdolności poznawcze na poziomie 10 latka
#kononowicz to #patostreamy #pandawatch
źródło: obraz
PobierzPrzed skokiem odpompowali 4 cm wody, bo przecież ta łajza by się nawet w tym mogła utopić. Nad ranem woda zniknęła - chłopaków suszyło po melanżu.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora