Wpis z mikrobloga

Pracuję nad MVP małego projektu agregatora polskich newsów z kilkunastu źródeł. Chcę, żeby w jednym miejscu dało się szybko zobaczyć, co naprawdę dzieje się w Polsce bez przekopywania się przez setki artykułów. Jeśli ktoś ma ochotę przetestować, zapraszam!

#startup #sztucznainteligencja #ai #technologia #wiadomosci
www3 - Pracuję nad MVP małego projektu agregatora polskich newsów z kilkunastu źródeł...

źródło: Screenshot 2025-08-27 at 11.34.18

Pobierz
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop
  • 3
@StonkaM: Damn faktycznie, to byłaby dobra opcja. Na razie punkty przewijają się z szybkością w zależności od ilości znaków danego punktu. Nie przewidziałem, że ktoś tak szybko czyta ;)
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@murdoc: Łamię ( ͡° ͜ʖ ͡°), ale mam nadzieję, że uda mi się nawiązać jakiś kontakt z angel inwestorem/VC, i pomogą mi dopinać umowy z tymi onetami i wp, żeby im po prostu oddawać setną grosza za wyświetlenia. Do dogadania myślę.
  • Odpowiedz
@www3: bardzo ładnie, od siebie podrzucę pomysł żeby po kliknięciu na odpowiedni tekst na pasku z rozkładem lewicowo/prawicowym źródeł, można było dowiedzieć się, do której kategorii należy dane źródło
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@zt_im Właśnie brakowało mi czegoś podobnego do Ground News, co by nie było tak bardzo amerykocentryczne.
@AgainPsychoX: Tak, na razie jest to brane z systemu, działam nad settingsami dopiero. Dzięki za feedback!
  • Odpowiedz