Aktywne Wpisy

Umeraczyk +145
źródło: temp_file3543969600082289633
Pobierz
ChlopoRobotnik2137 +178
Spanko od strony przepompowni gmina Pongau do oceny
#zlomkiemprzezswiat
#zlomkiemprzezswiat
źródło: image_picker_F3B99CF7-BEC0-4419-8310-B2FFD30E2990-38690-0000053F0C7669C3
Pobierz

Czy to już orka czy tylko przejechanie walcem po Batyrze?
źródło: temp_file5227048880175917990
PobierzI patrzcie jak nogi krzyżuje czyli kłamie bo jak się przysięga indie krzyżuje to się nie przysięga.
Wiecie kto jeszcze krzyżował? Żydzi
No @Sabr tak mnie gasi, że na moją tezę, że jego opcja polityczna najpierw wrzeszczała "stop CPK", a potem, gdy temat stał się nośny społecznie wyewoluowało to w stan dzisiejszy, napisał: "ale Tusk nigdy tak nie powiedział". On być może nie powiedział i nie tak brzmi moje oskarżenie. Dowodził opcją, która walczyła z CPK będąc w opozycji, osobiście kłamiąc na temat wysiedleń, osobiście biorąc
Ech, gdybym nie uczestniczył w setkach dyskusji z tuskoidami, gdzie bijesz ich po łbach danymi, wykresami i serią źródeł, a potem w odpowiedzi dostajesz właśnie wysryw w stylu twojej odpowiedzi.
@szybki-bill1:
@eduardo-garcia: Po prostu przyznaj, że się pomyliłeś pisząc, że „stop CPK” to wypowiedź Tuska bo nie masz na to żadnych dowodów i brnij w to dalej.
@eduardo-garcia: no nie wiem, ja jeszcze nigdy nawet nie byłem świadkiem takiej dyskusji, w której fakty byłyby po stronie pisiorowca więc trudno mi uwierzyć
https://wykop.pl/wpis/82833589/cale-mirko-zawalone-wpisami-wyborcow-pis-ze-nie-be#286776983
Polecam np. z wczoraj. Chłop dostaje raz za razem wypowiedziami, danymi, wykresami, faktami historycznymi. Na koniec stwierdza, że ma rację i odfruwa srając na szachownicę.
w jaki sposób? Może blokując ich umowy handlowe z UE? A może rozpoczynając budowę pierwszego gazoportu na Bałtyku? A może blokując ich inwazję w Tbilisi? A może maszerując z braćmi Kliczko w Kijowie podczas Majdanu? A może
Po prostu przyznaj, że nigdzie nie napisałem, że to wypowiedź Tuska. To moje autorskie podsumowanie działań, których twarzą był będąc w opozycji.
@Sabr:
@szybki-bill1: typ próbuje rozmywać każdy temat polityczny, jak ktoś zobaczy 15 obrazków z d--y, to odechciewa się odpisywać. Typowa zagrywka prawicowych propagandystów
@eduardo-garcia: Rozpiszę ci to, a raczej innym by widzieli twoje manipulacje i kompletny brak honoru.
Użyłeś w jednym zdaniu zwrotów „stop CPK”, „ekipą nie do ogrania” (to drugie to faktyczna wypowiedź Tuska) oraz „wygłaszane przez”. Co dla każdego człowieka, który potrafi czytać ze zrozumieniem jasnym jest, że piszesz
źródło: IMG_8797
PobierzŻartujesz, prawda? No widzisz jak to się tutaj dyskutuje. Wiesz, że Pawlak był wicepremierem w poprzednim rządzie Tuska? Wiesz, że pojawia się w tej wypowiedzi, bo jego podpisy widnieją na wszystkich kontraktach gazowych zawartych wtedy z ruskimi? Wiesz, że był człowiekiem, który odpowiadał za właśnie ten sekror działalności ? Bo jak nie wiesz, to nie dziwię się, że uznajesz go za objaw cherry picking
@szybki-bill1:
źródło: 1000010153
Pobierz@eduardo-garcia: widzisz jak ładnie operujesz czasem przeszłym :) jakiś czas temu ktoś powoływał się na słowa kornela morawieckiego. i co, kornel KIEDYŚ był ważny, czy teraz mamy go wszyscy cytować, kiedy będzie nam pasować pod tezę? pawlak nie tworzy rządud ani się na to nie zanosi.
dla was pis to religia więc nawet nie zamierzam dyskutować z fanatykiem.
A co do Pawlaka. Cytowałem go W KONTEKŚCIE PODPISYWANYCH PRZEZ NIEGO KONTRAKTÓW GAZOWYCH Z LAT PIERWSZEGO TUSKA, by pokazać takim ignorantom jak ty, kim otaczał się wasz idol i jakie decyzje podejmował. Jak widać założenie, że po prostu tego nie wiecie było jak najbardziej słuszne. Argument, że
@eduardo-garcia:
Serio uważasz, że można mieszkać w Polsce i nie znać Pawlaka ani co najmniej nie kojarzyć jego udziału w umowach gazowych? Przypominam, że nie dyskutujesz z elektoratem swojej partii ;)
Jeśli ci to pomoże to sprawę umowy gazowej z ruskimi znam, ciężko byłem na pawlaka wówczas wku*$iony i miałem zastrzeżenia do calego procesu negocjacyjnego, w ogóle polityki