Wpis z mikrobloga

@CipakKrulRzycia: zero koma cztery, zero koma to, koma tamto... Co on, herr tFUsk polskiego języka w gębie zapomniał (specjalnie nie pisze ojczystego bo to nie jego ojczysty) ?????

I patrzcie jak nogi krzyżuje czyli kłamie bo jak się przysięga indie krzyżuje to się nie przysięga.

Wiecie kto jeszcze krzyżował? Żydzi
  • Odpowiedz
Sabr Cię gasi. Pogódź się z tym.

No @Sabr tak mnie gasi, że na moją tezę, że jego opcja polityczna najpierw wrzeszczała "stop CPK", a potem, gdy temat stał się nośny społecznie wyewoluowało to w stan dzisiejszy, napisał: "ale Tusk nigdy tak nie powiedział". On być może nie powiedział i nie tak brzmi moje oskarżenie. Dowodził opcją, która walczyła z CPK będąc w opozycji, osobiście kłamiąc na temat wysiedleń, osobiście biorąc
  • Odpowiedz
to wyjaśnienie pali styki pisowcom, którzy yo widzieli, ale po 5 minutach i tak wracają do ustawień fabrycznych.

Ech, gdybym nie uczestniczył w setkach dyskusji z tuskoidami, gdzie bijesz ich po łbach danymi, wykresami i serią źródeł, a potem w odpowiedzi dostajesz właśnie wysryw w stylu twojej odpowiedzi.

@szybki-bill1:
  • Odpowiedz
że na moją tezę, że jego opcja polityczna najpierw wrzeszczała "stop CPK"

On być może nie powiedział i nie tak brzmi moje oskarżenie

@eduardo-garcia: Po prostu przyznaj, że się pomyliłeś pisząc, że „stop CPK” to wypowiedź Tuska bo nie masz na to żadnych dowodów i brnij w to dalej.
  • Odpowiedz
Ech, gdybym nie uczestniczył w setkach dyskusji z tuskoidami, gdzie bijesz ich po łbach danymi, wykresami i serią źródeł, a potem w odpowiedzi dostajesz właśnie wysryw w stylu twojej odpowiedzi.

@eduardo-garcia: no nie wiem, ja jeszcze nigdy nawet nie byłem świadkiem takiej dyskusji, w której fakty byłyby po stronie pisiorowca więc trudno mi uwierzyć
  • Odpowiedz
@szybki-bill1:

https://wykop.pl/wpis/82833589/cale-mirko-zawalone-wpisami-wyborcow-pis-ze-nie-be#286776983

Polecam np. z wczoraj. Chłop dostaje raz za razem wypowiedziami, danymi, wykresami, faktami historycznymi. Na koniec stwierdza, że ma rację i odfruwa srając na szachownicę.
@eduardo-garcia +1
udawanie nienawiści do ruskich, aby cichaczem realizować ich interesy w Polsce

w jaki sposób? Może blokując ich umowy handlowe z UE? A może rozpoczynając budowę pierwszego gazoportu na Bałtyku? A może blokując ich inwazję w Tbilisi? A może maszerując z braćmi Kliczko w Kijowie podczas Majdanu? A może
  • Odpowiedz
Po prostu przyznaj, że się pomyliłeś pisząc, że „stop CPK” to wypowiedź Tuska

Po prostu przyznaj, że nigdzie nie napisałem, że to wypowiedź Tuska. To moje autorskie podsumowanie działań, których twarzą był będąc w opozycji.
@Sabr:
  • Odpowiedz
@eduardo-garcia: pewnie popatrzę na to jeszcze, ale to co się rzuca w oczy i to bardzo to ostry cherry picking, jaki uprawiasz. Na przykład co chcesz udowodnić wrzucając wywiad jakiegoś pawlaka? na dziś typ jest szeregowym senatorem, ktory dostał się do senatu siłą sentymentu
  • Odpowiedz
Na przykład co chcesz udowodnić wrzucając wywiad jakiegoś pawlaka?

@szybki-bill1: typ próbuje rozmywać każdy temat polityczny, jak ktoś zobaczy 15 obrazków z d--y, to odechciewa się odpisywać. Typowa zagrywka prawicowych propagandystów
  • Odpowiedz
Po prostu przyznaj, że nigdzie nie napisałem, że to wypowiedź Tuska. To moje autorskie podsumowanie działań, których twarzą był będąc w opozycji.

@eduardo-garcia: Rozpiszę ci to, a raczej innym by widzieli twoje manipulacje i kompletny brak honoru.

Użyłeś w jednym zdaniu zwrotów „stop CPK”, „ekipą nie do ogrania” (to drugie to faktyczna wypowiedź Tuska) oraz „wygłaszane przez”. Co dla każdego człowieka, który potrafi czytać ze zrozumieniem jasnym jest, że piszesz
Sabr - > Po prostu przyznaj, że nigdzie nie napisałem, że to wypowiedź Tuska. To moje...

źródło: IMG_8797

Pobierz
  • Odpowiedz
jakiegoś pawlaka

Żartujesz, prawda? No widzisz jak to się tutaj dyskutuje. Wiesz, że Pawlak był wicepremierem w poprzednim rządzie Tuska? Wiesz, że pojawia się w tej wypowiedzi, bo jego podpisy widnieją na wszystkich kontraktach gazowych zawartych wtedy z ruskimi? Wiesz, że był człowiekiem, który odpowiadał za właśnie ten sekror działalności ? Bo jak nie wiesz, to nie dziwię się, że uznajesz go za objaw cherry picking

@szybki-bill1:
  • Odpowiedz
@eduardo-garcia: no no ale się rozpisałeś czy pawlak teraz odpowiada za cokolwiek? to może jeszcze korwina mi tu zacytuj. cherry picking. Osoba inteligentna nie może pozytywnie oceniać działań pisu, potrzebna gimnastyka i bardzo dużo fanatyzmu
  • Odpowiedz
@szybki-bill1: naprawdę nie wiem co sobie myślałem wchodząc w dyskusję z panem: "jedna strona zawsze ma rację, a druga zawsze się myli". Przecież to dziecięce i infantylne. Z całym szacunkiem, prymitywne do bólu. Nikt nie ma monopolu na prawdę, nikt nie jest całkowicie czarny lub całkowicie biały. To tak działa jedynie w kreskówkach. Prawda jest, że w polskiej polityce jedna strona myli się zdecydowanie częściej. Czyniła to nie tylko w
  • Odpowiedz
@Sabr: stary, nie kompromituj się. Tusk nie powiedział też nigdy "tak CPK". Ja nie mam, ani monopolu na prawdę, ani kłopotów z przyznawaniem się do błędów. Jedyne co mogę mieć tu sobie do zarzucenia to to, że nie pomyślałem, że ktoś potraktuje to tak dosłownie (stąd moje pytanie o autyzm).
eduardo-garcia - @Sabr: stary, nie kompromituj się. Tusk nie powiedział też nigdy "ta...

źródło: 1000010153

Pobierz
  • Odpowiedz
To była druga najważniejsza osoba w rządzie Tuska.

@eduardo-garcia: widzisz jak ładnie operujesz czasem przeszłym :) jakiś czas temu ktoś powoływał się na słowa kornela morawieckiego. i co, kornel KIEDYŚ był ważny, czy teraz mamy go wszyscy cytować, kiedy będzie nam pasować pod tezę? pawlak nie tworzy rządud ani się na to nie zanosi.
dla was pis to religia więc nawet nie zamierzam dyskutować z fanatykiem.
  • Odpowiedz
Gość, który zaczyna dyskusję od "nigdy nie widziałem, żeby pisowiec miał rację" i " pis robił zawsze wszystko źle" (luźne cytaty) pisze o fanatyzmie. Dobre.

A co do Pawlaka. Cytowałem go W KONTEKŚCIE PODPISYWANYCH PRZEZ NIEGO KONTRAKTÓW GAZOWYCH Z LAT PIERWSZEGO TUSKA, by pokazać takim ignorantom jak ty, kim otaczał się wasz idol i jakie decyzje podejmował. Jak widać założenie, że po prostu tego nie wiecie było jak najbardziej słuszne. Argument, że
  • Odpowiedz
Jak widać założenie, że po prostu tego nie wiecie było jak najbardziej słuszne.

@eduardo-garcia:
Serio uważasz, że można mieszkać w Polsce i nie znać Pawlaka ani co najmniej nie kojarzyć jego udziału w umowach gazowych? Przypominam, że nie dyskutujesz z elektoratem swojej partii ;)

Jeśli ci to pomoże to sprawę umowy gazowej z ruskimi znam, ciężko byłem na pawlaka wówczas wku*$iony i miałem zastrzeżenia do calego procesu negocjacyjnego, w ogóle polityki
  • Odpowiedz