Aktywne Wpisy

malutak9913 +1355
Hej Miraski, chciałabym prosić Was o pomoc. Jestem z Wami od 17 lat, jak zakładałam konto byłam jeszcze nastolatką, teraz jestem dorosłą kobietą, której posypało się życie.
Kilka miesięcy temu wykryto u mnie raka twarzy. Mięśniakomięsak gładkokomorkowy wżerający się we wszystko czego dotyka. Lekarze we Wrocławiu podjeli się walki o moje życie. Przeszłam przyspieszone cykle chemioterapii, potem dwie operacje, które usuneły cztero centymetrowego guza z żuchwy. Nie oszczedziły jednak nic po
Kilka miesięcy temu wykryto u mnie raka twarzy. Mięśniakomięsak gładkokomorkowy wżerający się we wszystko czego dotyka. Lekarze we Wrocławiu podjeli się walki o moje życie. Przeszłam przyspieszone cykle chemioterapii, potem dwie operacje, które usuneły cztero centymetrowego guza z żuchwy. Nie oszczedziły jednak nic po
źródło: IMG_3110
Pobierz
Lardor +174
A ci jeszcze SCT wprowadzają xd to miasto jest coraz większym memem #krakow
źródło: temp_file5488663286296522440
Pobierz

#emigracja #wojna #ukraina #bekazpodludzi
Zdecydowanie przecietny Ukrainiec ma bardziej pod gorke i bedzie mial jeszcze bardziej pod gore w najblizszych latach w Polsce niz Polak kiedykolwiek w UK - a
https://www.theguardian.com/uk-news/2014/aug/27/polish-men-beating-university-lecturer-trial-january
źródło: Paul-Kohler--012
Pobierz@MarianoaItaliano: nie, w tym moim Norfolk nie mialem czegos takiego. Ale pamietam jak mnie wyzywano na wykopie bo pisalem ze mi wstyd za walajace sie wszedzie puszki po polskim piwie. Ze niby to anglicy pija i syf robia.
A po brexicie polskie puszki zniknely ¯\(ツ)/¯
Tez sie z tym kiedyś spotkałem chociaż ladnych parę lat temu, najbardziej mnie zaciekawiło to, że ludzie w afryce płacą wyższe ceny za te u----i i biorą wszystko, nawet starocie z fizyczna klawiaturą - musi
S----------m z tamtad w 2017, niech sie kiszą sami ze sobą (i pakistancami/hindusami)
@mike-johnston: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
@future_: takie gowno sie na Polakow w UK nie wylewalo i nie bylo akceptowalne.