Wpis z mikrobloga

• 3
@dthprf: fakt, jak sobie rozkminiałem powodu wyboru abonamentu to rzeczywiście, limity były tym co przychodziło mi na myśl na plus.

@WyrobyDrobiowe no właśnie branie telefonów u operatora to dla mnie jakiś kosmos :D Pewnie górę bierze że "no bo mam wszystko w jednym miejscu, jeden podpis i mam telefon + usługę"
  • Odpowiedz
  • 0
@Duperel: ostatni raz brałem urządzenie u operatora jakoś w 2017 i już wtedy jak sobie policzyłem to było średnio, ale przyzwyczajenie wzięło górę :D
  • Odpowiedz
@hakunnin: 8 numerów na ktorych potrzebuję 30gb+ na unię. Myślisz że chce mi się bawić w prepaidy? Doliczając karty do tabletów to wychodzi czterdzieści parę złotych za unilimited w pl bez pieprzenia się, zbiorczą fakturą i zarządzaniem w jednym miejscu.
  • Odpowiedz
Wyższe priorytety na BTSach

@Cozzie: Legenda. Nikt nie będzie wkurzał klientów na kartę którzy jak się wkurzą to jutro pójdą do konkurencji żeby zrobić dobrze tym którzy i tak są na łańcuchu.
  • Odpowiedz
@hakunnin: Lepsze działanie usług w miejscach zatłoczonych i z ograniczonym pasmem.

@dran2: Żaden operator oficjalnie się nie przyzna, ale priorytety to fakt. Z tym, że obecnie pojemności sieci są już takie, że rzadko zdarza się zrzucanie z BTSa klientów na niskich priorytetach przez tych z wyższym.
  • Odpowiedz
Żaden operator oficjalnie się nie przyzna, ale priorytety to fakt.

@Cozzie: Ale mieszasz fakty. To że są połączenia o wyższym priorytecie nie oznacza że wyższy priorytet dostanie ktoś kto ma abonament. Jak napisałem nie miało by to sensu z punktu widzenia operatora. Wyższe priorytety są dla połączeń alarmowych albo służb ratunkowych a nie dla kogoś kto i tak nie pójdzie do konkurencji bo ma umowę na dwa lata, tych się
  • Odpowiedz
@hakunnin:

Mam abonament ale taki nietypowy bo nie od wielkiej czwórki.

10zl/mc za nolimit rozmów, smsow, mmsow, 10GB/mc ale potem predosc 1mb/s bez limitu danych, i ponad 14GB w roamingu, które nie wlicza się do limitu krajowego. Umowa na 2 lata w Vectrze. Ustawione polecenie zapłaty blokady wszelkich usług premium i limit kwotowy. Zasieg play + orange. Oferta bezobsługowa i bezproblemowa. Więc jak widac czasem abonament się opłaca. Oczywiście jeśli
  • Odpowiedz