Wpis z mikrobloga

@anonimowy_programista: jeden mówi że tak a drugi że nieprawda. Swoją drogą po jazdach G6 pamiętam że nieźle tam działają asystenci (szok jak na chińczyka). Tesla mogłaby wziąć od nich oprogramowanie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@smuteczekft: gdyby Mark Robber nie nagrywał filmu dla kumpla z Luminarca "pod tezę", to może nie zapomniałby zrobić testów na najnowszym oprogramowaniu i najnowszym sprzęcie. Test został powtórzony przez innych na najnowszym oprogramowaniu. Rezultat - wszystko zadziałało jak powinno.
anonimowy_programista - @smuteczekft: gdyby Mark Robber nie nagrywał filmu dla kumpla...
  • Odpowiedz
@anonimowy_programista: między filmem marka robbera, a wrzuconym przez Ciebie jest miesiąc różnicy w dacie publikacji. Jestem laikiem, ale wyobrażam sobie że może wyniki nie były robione pod teze, a poprostu przez ten miesiąc tesla wrzuciła patcha?
  • Odpowiedz
@swdmfan +67
To nie jest przypadłość tylko chińskich aut niestety. Mam bardzo podobne sytuacje w Octavii IV z 2024 roku kiedy asystent pasa ruchu (na szczęście można go wyłączyć, tylko po każdym odpaleniu trzeba pamiętać) spycha mnie podobnie czasami na takich drogach jak tutaj w 23:05 na środek lub nie
  • Odpowiedz