Wpis z mikrobloga

@Chrystus: Mowie sobie tak od lat i gowno z tego jest. Popadlem juz w taka paranoje, ze jak nie wysle kuponu na dane losowanie to wkrecam sobie ze pewnie padna moje cyfry wiec wysylam znowu. I co? I jak w kazdym poprzednim losowaniu nie padly. (°°
  • Odpowiedz
  • 2
@ExtraPensja może spróbuj zapisać sobie w telefonie albo gdzieś na kartce liczby które zamierzasz wysłać. Potem obejrzysz losowanie, ale nic nie wydasz. Ja tak zrobiłem kilka razy XD (nic bym nie wygrał jak coś). Może tobie pomoże
  • Odpowiedz
@Energiizer: Nie pomoze, bo bede sie bal ze akurat w tym wlasnie losowaniu padna. A jak padna a bede je miec tylko w notatniku to sie wkurze, bo taka szansa jest jedna na 14 milionow. XD
To jest chore, to jest bledne kolo ale strach przed byciem robolem do konca zycia zmusza mnie do skrajnych i nieodpowiedzialnych zachowan.
  • Odpowiedz
  • 1
@ExtraPensja

To jest chore, to jest bledne kolo ale strach przed byciem robolem do konca zycia zmusza mnie do skrajnych i nieodpowiedzialnych zachowan.

Mnie też podobne powody pchają do tego. Po prostu nie lubię pracować i czuję że marnuję życie w pracy, której nie lubię
  • Odpowiedz
@ExtraPensja: Po części mam to samo, poczucie że niczego się w życiu nie dorobię popchało mnie do mocnego nieodpowiedzialnego ryzyka.. No ale niestety nie da się na skróty, nawet jeżeli człowiek coś wygra to zaraz chce więcej i koniec końców traci wszystko
  • Odpowiedz
@Anhed @Energiizer Nie chce nikogo podpuszczać, ale ostatnia wygrana lotto, to był powtórzony stary kupon ( ͡° ͜ʖ ͡°)

"Gracz, który trafił „szóstkę”, zagrał w punkcie LOTTO przy ul. Rynek 19 w Gąsawie (woj. kujawsko-pomorskie) i wygrał 6 077 686,30 zł. Osoba ta wybrała opcję „Zagraj ponownie”, czyli wybrała te same liczby co poprzednio"
  • Odpowiedz
@Anhed: Ja nawet nie mam takiego poczucia, ja poprostu wiem, ze ze swoim wyksztalceniem sie nie dorobie.
Niby nie ma drog na skroty no ale chyba jednak czasem ktos zgarnia po te kilka milionow. Chociaz czasem odnosze wrazenie, ze to wszystko to sciema i sa to tylko cyferki na plakatach reklamowych zeby naganiac ludzi.
Ja chcialbym zgarnac 6 milionow i to by mi wystarczylo. Odremontowal bym sobie chate, kupil kilka
  • Odpowiedz