Wpis z mikrobloga

Siema! πŸ‘‹ Szukam wspΓ³Ε‚lokatora do 2-os. mieszkania w Warszawie
Mam 187 cm wzrostu, wiΔ™c jak bΔ™dziesz mnie szukaΔ‡ w kuchni, to wystarczy spojrzeΔ‡ ponad lodΓ³wkΔ™ πŸ˜….
LubiΔ™ motoryzacjΔ™ πŸš—, trochΔ™ sportu πŸ‹οΈβ€β™‚οΈ i generalnie jestem goΕ›ciem, z ktΓ³rym moΕΌna pogadaΔ‡, poΕ›miaΔ‡ siΔ™ i nie umrzeΔ‡ z nudΓ³w.

Mieszkanie jest dwupokojowe i moje – szukam kogoΕ› normalnego, kto wprowadzi siΔ™ do drugiego pokoju i zrzuci siΔ™ na opΕ‚aty πŸ’Έ. Najlepiej, ΕΌebyΕ› nie kradΕ‚ jedzenia z lodΓ³wki (albo chociaΕΌ siΔ™ przyznawaΕ‚ πŸ˜‚) i potrafiΕ‚ wrzuciΔ‡ dobry suchar od czasu do czasu.

Jak chcesz mieszkaΔ‡ z wysokim typem, ktΓ³ry jara siΔ™ autami i ma dobry vibe, to pisz Ε›miaΕ‚o! πŸš€
Mieszkanie jest na Ε›rΓ³dmieΕ›ciu.
#warszawa #wynajem #wspollokatorzy
Dogecoin - Siema! πŸ‘‹ Szukam wspΓ³Ε‚lokatora do 2-os. mieszkania w Warszawie 
Mam 187 cm...

ΕΊrΓ³dΕ‚o: ZdjΔ™cie z biblioteki

Pobierz
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@StonkaM stary jak wprowadzisz siΔ™ do mnie to mogΔ™ ci nawet bez majtek lataΔ‡ ( Ν‘ΒΊ ΝœΚ–Ν‘ΒΊ) oczywiΕ›cie ΕΌarcik (⌐ Ν‘β–  ΝœΚ– Ν‘β– ) chociaΕΌ kto wie (q◕‿‿◕q)
  • Odpowiedz
Szukam wspΓ³Ε‚lokatora

Jak chcesz mieszkać z wysokim typem

@Dogecoin: Brzmi trochΔ™ jak ogΕ‚osznie towarzyskie albo coΕ› na Tindera.
  • Odpowiedz
  • 0
@dran2 a wolisz mieszkać z niskim gościem czy z wysokim bykiem? ja bym wolał z bykiem, myślałem że właśnie to jest logiczne
  • Odpowiedz
  • 0
@Dogecoin Jak już musiałbym z kimś dzielić mieszkanie to im mniej miejsca będzie zajmował tym lepiej ( ͑° ʖ̯ ͑°)
  • Odpowiedz
  • 0
@elsajko tamtemu teΕΌ tak napisaΕ‚eΕ›? bo wiem skΔ…d oryginalnie pochodzi ten post i nie jest to wykop ( Ν‘Β° ΝœΚ– Ν‘Β°)
jeΕ›li nie to bΔ…dΕΊ konsekwentny i usuΕ„ ten kom, ja potem usunΔ™ swΓ³j
to czemu psujesz zabawę i za to przepraszasz? czemu nie umiesz się dać komuś pobawić
  • Odpowiedz