Aktywne Wpisy
harry-pjoter- +319
Mamy mistrza w pierwszym pytaniu!
#milionerzy
#milionerzy
źródło: 1000064125
Pobierz
Protectorx +93
O kur...a jaki to jest debilxD Z każdym nowym materiałem chłop potrafi zaskoczyć.
btw i to majaczenie coś o dziewczynie że coś w niej uwielbia to ofc pewnie ma na myśli onlyfansiare do której spermi godzinamixD
#sebcel
btw i to majaczenie coś o dziewczynie że coś w niej uwielbia to ofc pewnie ma na myśli onlyfansiare do której spermi godzinamixD
#sebcel

Z domu wysłali mi paczkę na wyjazd, jak kuzyn wkładał do paczkomatu to w środku już była jakaś paczka z jakimś zwrotem. Następnego dnia otwieram paczkomat a tam ten zwrot... napisał wyraźnie markerem numer na paczce, poza tym moja była zupełnie innych gabarytów.
Z tego co wiem to InPost daje jakieś śmieszne odszkodowania po 200 czy 300zł a ja tam miałem z 2000 wartości, może więcej.
Minęło 3 dni, na infolinii mówię,że monitoring sprawdzał paczkomat, busa kuriera i taśmę i nie ma tej paczki. Ktoś podpowie jak to rozegrać?.
#inpost
#kurier
#paczkomaty
#transport
#prawo
#kiciochpyta
Po pierwsze musi minąć 30 dni od dnia nadania, aby zgłosić reklamacje z tytułu zaginięcia przesyłki. Wyjątkiem jest przypadek, kiedy paczka zostanie uznana przez przewoźnika za utraconą przed upływem tego terminu.
Po drugie jeżeli nadaje się bez etykiety, to bezwzględnie nie wolno umieszczać paczki w skrytce, jeżeli w środku jest inna paczka. W takim przypadku należy anulować wysyłkę lub zadzwonić na infolinię.
Po trzecie, otrzymanie odszkodowania w takim przypadku
Nie trafią do mnie ten argument, jeśli takie są
Kod nadania służy tylko do otwarcia skrytki. Kurier jak przyjedza po paczki, to skanuje etykietę, otwiera mu się skrytka wymuje paczkę i nakleja etykietę (potem w oddziale nakleją drugą, właściwą).
A co do tego, gdzie poszła druga paczka, to też powinna dojść do ciebie. Jedna skrytka, jeden adres.