Wpis z mikrobloga

@maniek74: Przecież chłop świętą prawdę pisze. Jak ktoś się interesuję i inwestuje na giełdzie to ciężko żeby był za KonfedePisem. Rynki i polityka się jednak mocno przenikają.
  • Odpowiedz
@dariusz44: Jak ktoś się interesuję i inwestuje na giełdzie to ciężko żeby był za POLewicą. Rynki i polityka się jednak mocno przenikają.

To zdanie jest równie prawdziwe jak twoje ale nie da się nie zauważyć że ten tag jest mocno anty-PIS, anty-Konfa czy nawet anty-Trump
  • Odpowiedz
  • 1
@ruut w bańce wykopowej każdy gardzi PiS-em i jest uśmiechnięty a rzeczywistość jest taka, ze wybory prezydenckie wygrywa PiS-owiec

ofc mam na myśli ostatnie lata, bo jak wcześniej PiS wygrał parlamentarne, to cały portal przed wyborami był zasrany propaganda anty-PO, poprstu polityczne trolle #60groszyzawpis jak uśmiechnięty82 robią swoją robotę a pod to podłączają się pożyteczni idioci i lemingi których na tym portalu jest cała masa
  • Odpowiedz
@maniek74: ale ja nie pisze o bańce wykopowej, tylko życiowej, znam więcej prawaków niż nieprawaków i mało kto z nich ma lokaty a co dopiero w jakieś gieldy klikać xD jednego znam pisowca zatwardziałego co coś tam handluje, no ale w 2025 kupowanie movie games to troche lipa. Oczywiście zapewne ma to przełożenie na odniesiony w życiu sukces i możliwości finansowe, no ale tu chyba nie będziesz się spierał
  • Odpowiedz
@dariusz44: A widzisz jakąś korelację między wyborem demokraty lub republikanina na prezydenta vs zachowanie amerykańskiej giełdy? Albo PiS/PO i taki wpływ na ruchy polskiej giełdy? Bo ja nie.
  • Odpowiedz
@dariusz44: przecież koalicja składa się z PO, PSL i partii lewicowych. Jeżeli podałeś za przykład KonfedePis to po drugiej stronie jest POPSLLewica. Twoja teoria o tym że wyborcy Konfy czy Pisu nie interesują się giełdą jest tak samo prawdziwa jak ta że wyborcy PO i Lewicy nie interesują sie giełdą.
  • Odpowiedz