Wpis z mikrobloga

• 7
stek z kapusty xD

@susel380: Stek (ang. steak, ze staronordyjskiego steik, czyli „smażyć”). Więc wszystko może być stekiem xD
Wiem że Wikingowie żarli kapustę, pewnie też ją smażyli bo czemu nie, także nie ja to wymyśliłam ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
  • 7
@susel380: Stek z kapusty akurat jest długo w użyciu, podobnie z kalafiora. Ktoś tak to nazwał żeby zobrazować czym właściwie to jest, zapewne to sprawka wegan xD
  • Odpowiedz
@bizonsky a jajko sadzone i jajecznica czemu się nie nazywają tak samo ? Przecież jedno i drugie to smażone jajko, nazywają się inaczej bo jest inny sposób podania, tak samo smażona kapusta występuje w postaci zasmażki i takiego "steka xD" beka beką ale jakiś tam sens to ma xD
  • Odpowiedz
  • 5
to było bardziej niż pewne, że elita polskiego internetu p----------i się o stek XD smacznego, wygląda super

@wankstain: Dzieki, daj spokój, ta elita dostaje jakiegoś kociokwiku z zazdrości o plusy xD
Jakbym je sobie wymieniała codziennie na bitcoina albo chociaż na bony na pralkę.

Będę sobie gotować to co chcę i nazywać tak jak chcę. Toksyków zapraszam do czarnolistowania, niech sobie hopskie rzygi plusują, mi nic do tego xD
  • Odpowiedz