Aktywne Wpisy
ktos-z-przyszlosci +268

#youtubepremium za 60 zl family - i wy za to k---a placicie? znam lepsze sposoby na wydanie takiej kasy. wzialbym to dla rodziny co by sie nie meczyli z reklamami, ale za 60 zl? xD na pewno sa jakies hacki, ktos cos? moglbym powiedzmy zrezygnowac z ChataGPT za 80 zl, dolozyc do tej stowy i wziac to AI PRO od google jesli dadza tego YT premium w zestawie, sa takie

źródło: temp_file7951513912372148885
Pobierzźródło: temp_file6207638248536921125
Pobierz@kinkykylie: a discord jest na zachodzie znany jako portal do groomingu, używany między innymi przez tranzoli do rozmnażania się, wcale mnie nie dziwi że neuropa tak bardzo go lubi
Tego nie słyszałem, ale słyszałem o aferze gdy prawaki zwoływali się na discordzie do zakopywania znalezisk. Głośna to była afera kilka ładnych lat temu na wykopie.
Komentarz usunięty przez autora
@EissIckedouw: A myślałem że to druga strona idzie na przekór biologi. No cóż, widać jak zwykle prawaki robią dokładnie to o co oskarżają wszystkich innych.
To jest poprostu problem w tematach około politycznych, bez względu na poglądy. Komentarz nie pasuje do retoryki, albo wytykasz komuś błędy/propagandę? Cyk, komentarz usunięty ¯_(ツ)_/¯
@kinkykylie: ciągle to robią
@patykiem_pisane oczywiście za wszystkim stał konfede-pis