Wpis z mikrobloga

swojego czasu nawet nawoływali się po discordach

@kinkykylie: a discord jest na zachodzie znany jako portal do groomingu, używany między innymi przez tranzoli do rozmnażania się, wcale mnie nie dziwi że neuropa tak bardzo go lubi
  • Odpowiedz
@kinkykylie

@szyderczy_szczur: swojego czasu nawet nawoływali się po discordach do wykopywania swoich i zakopywania niewygodnych znalezisk xD

Tego nie słyszałem, ale słyszałem o aferze gdy prawaki zwoływali się na discordzie do zakopywania znalezisk. Głośna to była afera kilka ładnych lat temu na wykopie.
  • Odpowiedz
używany między innymi przez tranzoli do rozmnażania się

@EissIckedouw: A myślałem że to druga strona idzie na przekór biologi. No cóż, widać jak zwykle prawaki robią dokładnie to o co oskarżają wszystkich innych.
  • Odpowiedz
@szyderczy_szczur w każdej grupie na wykopie można znaleźć przykład w którym ten obrazek miałby zastosowanie. Także w sumie dobrze że od razu widać iż osoba zamieszczająca taki obrazek z inteligencją za dużo wspólnego nie ma.
  • Odpowiedz
@Gjbgghbhhjj: czego ty tam znowu nie rozumiesz? Tranzole utraciły zdolność rozmnażania się i jedyny sposób dla nich, żeby się rozmnożyć to znaleźć dziecko na discordzie i wmówić mu, że jest odmiennej płci. Tak to jest jak rodzice nie pilnują swoich dzieci, niestety.
  • Odpowiedz
@szyderczy_szczur: Neuropa to na moje oko ~ 100+ wykopków z deficytami różnorakimi hormonów od urodzenia. Przykro mi ale Ci ludzie zostali zmodyfikowani genetycznie do bycia niedojdami. Nekomuna w tym LGBTQZ+ i tego rodzaju komusze agendy własnie celują w takich kandydatów. Komunistyczny proletariat się tworzy z inceli, autyzmów, homosiów, inwalidów, feministek( oczywiscie tylko z nazwy bo feminiski to były ale ponad 100 lat temu teraz to nienawistke maciory z krótkimi pomalowanymi
  • Odpowiedz
@Byter

@szyderczy_szczur: akurat usuwanie komentarzy przez autora wpisu to problem po drugiej stronie xD

To jest poprostu problem w tematach około politycznych, bez względu na poglądy. Komentarz nie pasuje do retoryki, albo wytykasz komuś błędy/propagandę? Cyk, komentarz usunięty ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
Neuropa to na moje oko ~ 100+ wykopków z deficytami różnorakimi hormonów od urodzenia. Przykro mi ale Ci ludzie zostali zmodyfikowani genetycznie do bycia niedojdami. Nekomuna w tym LGBTQZ+ i tego rodzaju komusze agendy własnie celują w takich kandydatów. Komunistyczny proletariat się tworzy z inceli, autyzmów, homosiów, inwalidów, feministek( oczywiscie tylko z nazwy bo feminiski to były ale ponad 100 lat temu teraz to nienawistke maciory z krótkimi pomalowanymi włosami najczęściej) i
  • Odpowiedz