Aktywne Wpisy

Od kilku dni jest akcja psiarzy, którzy próbują bagatelizować problem wrzucając zdjęcia swoich labladorów i innych cziułałów, prześmiewczo pisząc "oj my z Fafikiem właśnie na spacerze, szukamy dziecka do pogryzienia".
Musicie mieć ogromną bekę, że ludzie próbują zwalczyć problem z patologicznym traktowaniem psów w tym kraju. Oklaski dla Was, psiarze, że akcje, która ma zapobiec takim tragediom jak rozszarpanie czyjegoś syna/ojca/matki zniżacie do poziomu żartu i wyśmiewacie oczekujących konkretnych kroków, żeby takie sytuacje
Musicie mieć ogromną bekę, że ludzie próbują zwalczyć problem z patologicznym traktowaniem psów w tym kraju. Oklaski dla Was, psiarze, że akcje, która ma zapobiec takim tragediom jak rozszarpanie czyjegoś syna/ojca/matki zniżacie do poziomu żartu i wyśmiewacie oczekujących konkretnych kroków, żeby takie sytuacje
źródło: comment_1583615967MRs1RTjje9oIl8plVE2Emi
Pobierz
fukinloner +202
trzymanie dużych ras psów w blokach to egoistyczne znęcanie się nad zwierzętami.
#psiarze #takaprawda
#psiarze #takaprawda

A nie tylko że jest taniej?
#polska #uiok #biedronka #ceny
źródło: 1000013337
Pobierz@topikPajak: ja? w życiu bym nie złamał prawa, ale to chyba nie jest wpis o mnie, prawda.
Jego normalna cena bez promki to chyba właśnie 8zł obecnie w większości sklepów.
To co biedronka robi to jakas patologia, i oderwanie cen od rzeczywistyosci,. Raz tak raz tak, raz za kg, raz zasztuke, dzisiaj nawet ser w plaster z cena za L(chyba litr) XD
7.99
Przy zakupie 3 sztuk
Z kartą moja biedronka
W pełnię księżyca
W rok przestępny
źródło: 1000013337
Pobierz@topikPajak: Nie wiem, ale ogólnie rozbawiła mnie cena tego masła teraz i wcześniej. Zwłaszcza biorąc pod uwagę to, że niedawno taką kostkę w promocji po 2-3 zł można dosłownie było wyrwać.
@Cztero0404: I tylko dlatego zwróciłem na to uwage
Ale z tego co pisza robia odwornie sprzedaja po rynkowej ale mowia ze obnizyli o 15%