Wpis z mikrobloga

@topikPajak: To masło to za 9.50 to w kryzysie masłowym było xddd
Jego normalna cena bez promki to chyba właśnie 8zł obecnie w większości sklepów.
  • Odpowiedz
  • 0
@atteint: @ww00 To co BIedronka* robi jest nie legalne?

@topikPajak: To masło to za 9.50 to w kryzysie masłowym było xddd

Jego normalna cena bez promki to chyba właśnie 8zł obecnie w większości sklepów.

To co biedronka robi to jakas patologia, i oderwanie cen od rzeczywistyosci,. Raz tak raz tak, raz za kg, raz zasztuke, dzisiaj nawet ser w plaster z cena za L(chyba litr) XD
  • Odpowiedz
Najgorsze u nich jest to, że masz jebitną cenówkę a na niej:
7.99
Przy zakupie 3 sztuk
Z kartą moja biedronka
W pełnię księżyca
W rok przestępny
  • Odpowiedz
Czy biedronka nie ma obowiązku podawać najniższej ceny w ciągu ostatnich 30 dni?

A nie tylko że jest taniej?

@topikPajak: Nie wiem, ale ogólnie rozbawiła mnie cena tego masła teraz i wcześniej. Zwłaszcza biorąc pod uwagę to, że niedawno taką kostkę w promocji po 2-3 zł można dosłownie było wyrwać.
  • Odpowiedz
  • 0
@topikPajak: Nie wiem, ale ogólnie rozbawiła mnie cena tego masła teraz i wcześniej. Zwłaszcza biorąc pod uwagę to, że niedawno taką kostkę w promocji po 2-3 zł można dosłownie było wyrwać.

@Cztero0404: I tylko dlatego zwróciłem na to uwage
  • Odpowiedz
  • 0
@butterfly: no tak , własnie przez takie podawanie dziwacznych cen i inne kombinacje, maja obowiazek podwania najnizszej ceny z ostanich 30 dni.
Ale z tego co pisza robia odwornie sprzedaja po rynkowej ale mowia ze obnizyli o 15%
  • Odpowiedz