Do tej pory używałem xiaomi12x ale bateria to śmiech na sali, aktualnie jak wytrzyma pół dnia to jest sukces + malutki ekran.
Najważniejsze: ma mieć jak najdłuższy czas pracy na baterii, dużo używam mobilnego internetu w ciągu dnia. Mowa o normalnych telefonach, nie jakieś cegły przemysłowe. Duży ekran będzie plusem. Aparat w ogóle nie ma dla mnie znaczenia. Ważne też żeby długo wspierał aktualizacje bezpieczeństwa. Możecie coś polecić?
#wykopaka Czy wypada parze która chce jeść zdrowo i zrzucić kilka kg zrobić trolllowo pieroga z filcu? ( ͡º͜ʖ͡º) Kuwa, obiecałam że będzie moje rękodzieło w paczce i będzie (╯°□°)╯︵┻━┻
Szukam smartfona z Androidem do 2500zl
Do tej pory używałem xiaomi12x ale bateria to śmiech na sali, aktualnie jak wytrzyma pół dnia to jest sukces + malutki ekran.
Najważniejsze: ma mieć jak najdłuższy czas pracy na baterii, dużo używam mobilnego internetu w ciągu dnia.
Mowa o normalnych telefonach, nie jakieś cegły przemysłowe. Duży ekran będzie plusem. Aparat w ogóle nie ma dla mnie znaczenia. Ważne też żeby długo wspierał aktualizacje bezpieczeństwa. Możecie coś polecić?
źródło: Screenshot_20250826_100825_com.kiwibrowser.browser
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora