Wpis z mikrobloga

ja proponuję wprowadzić ustawę żeby wszystkich zwolenników platformy wysłać do Ukrainy jako żołnierzy

nie chcesz się na to zgodzić? to jesteś literalnie ruską onucą bo takie rozwiązanie bardzo by pomogło bohaterskiej ukraińskiej armii w walce z rosyjską agresją xd

#polityka #bekazlewactwa #bekazpo
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kryspin013: Oj jak fakty zabolały.

@trach: eee?

Nie no jak chcemy wchodzić na obszar faktów to brat karakana był jedną z osób która ten plan przyklepała. Plan był przygotowany przez ekspertów wojskowych a nie przez Tüska, a pisowski płaszczak głupek ten plan odtajnił by pisiory miały szansę na rządy XD
  • Odpowiedz
Taki właśnie jest plan Tuska. Oddać ruskim do Wisły.

@trach: To jest, a w zasadzie to był, plan Lecha Kaczyńskiego opracowany w prezydenckim BBN wspólnie z sztabem generalnym. I z podpisem samego Lecha Kaczyńskiego. Ale wy wszystko przerobicie w duchu marksistowskiej dialektyki dla pieniędzy i władzy. Nawet na pracę Kaczyńskiego naplujecie.
  • Odpowiedz
@Sabr @Kryspin013 I to był jeden z kilku planów naszego sztabu. I mógł być zastosowany, gdyby żaden sojusznik nie ruszyl nam na pomoc. C--j tam, już poleciało w świat i ludzie wierzą, że platforma chciała oddać pół kraju.
  • Odpowiedz
@Sabr @Kryspin013 I to był jeden z kilku planów naszego sztabu. I mógł być zastosowany, gdyby żaden sojusznik nie ruszyl nam na pomoc. C--j tam, już poleciało w świat i ludzie wierzą, że platforma chciała oddać pół kraju.

@StanMarsh93: ale to nie mi musisz tłumaczyć tylko @trach: z gwoździem w mózgu xd

Ty @trach: coś zamilkłeś w tym wątku a widzę, że dalej ochoczo
  • Odpowiedz
ja proponuję wprowadzić ustawę żeby wszystkich zwolenników platformy wysłać do Ukrainy jako żołnierzy

@notakjakbytotalnie_: kurde, a ja się zgodzę ale pod jednym warunkiem - że wyłapiemy cały konfedepis i zamkniemy na wschodzie Polski, żeby żył tam sobie w 100% po swojemu, bez NATO, bez UE, bez pieniędzy pozostałych podatników, deal? xD
  • Odpowiedz