Aktywne Wpisy

Soothsayer +20
biorę po 10 złoty od każdego i słycham państwa dlaczego wyprowadzenie się na wieś to zły pomysł i co mnie może tam w------ć a ja wysłucham i sobie przemyślę

Turpizm +1
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
@bizonsky: przestalem czytac ten mikropropagandowy wysryw
Komentarz usunięty przez moderatora
@bizonsky: Wykop się ostatecznie poddał, gdy wykreślono z regulaminu zakaz multikont. Od tego czasu już jest sam kałszkwał i zalew botów.
@Megawonsz_dziewienc niesamowita sprawa, chociaż pamiętam że kiedyś byłeś spoko więc kiedyś się z tym kryles
@wstanczyk a to nawet nie wiedziałem lol XDDD Michał to jednak jest fachura hahahaha
@vitovia proszę o przykład gdzie popieram rząd, czasem się z kimś zgodzę czasem nie, ale dlanoe nie ma ani jednej partii która jest w stanie nawet potencjalnie rządzić uczciwie tym krajem.
Nie raz pisałem
Chyba nie wchodziłeś wcale na mikroblog ( ͡º ͜ʖ͡º)
Ostanio trafiłem na zielonkę która skłamała w opisie znaleziska, nie dała tagów polityka, zwyzywała każdego kto zwrócił na to uwagę.
Co na na to moderacja? Odrzuciła zgłoszenia, usunęła komentarze które obrażały, a znaleziska poleciało za duplikat xD
Czasami mam wrażenie że są to celowe działania, to jest jedyna
@bizonsky: chyba inny wykop czytamy
Metoda prosta, pisać dowolne g---o i samą masą przykrywać normalnych. Jak normalni stwierdzą, że nie mają już siły babrać się w szambie to "portal zostaje przejęty".
I tak można spokojnie przejmować portal po portalu
@daniel-darcio: To jeszcze usuń konto i będzie idealnie xD