Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@KacperGranatowy55 w sumie też prawda
@Megawonsz_dziewienc niesamowita sprawa, chociaż pamiętam że kiedyś byłeś spoko więc kiedyś się z tym kryles

@wstanczyk a to nawet nie wiedziałem lol XDDD Michał to jednak jest fachura hahahaha

@vitovia proszę o przykład gdzie popieram rząd, czasem się z kimś zgodzę czasem nie, ale dlanoe nie ma ani jednej partii która jest w stanie nawet potencjalnie rządzić uczciwie tym krajem.
Nie raz pisałem
  • Odpowiedz
@bizonsky: od dłuższego czasu widać że moderacja nic nie robi z zielonymi propagandowymi kontami. Mogą kłamać, manipulować, obrażać, a moderacja odrzuca zgłoszenia.
Ostanio trafiłem na zielonkę która skłamała w opisie znaleziska, nie dała tagów polityka, zwyzywała każdego kto zwrócił na to uwagę.
Co na na to moderacja? Odrzuciła zgłoszenia, usunęła komentarze które obrażały, a znaleziska poleciało za duplikat xD

Czasami mam wrażenie że są to celowe działania, to jest jedyna
  • Odpowiedz
@bizonsky: widać, że sypnięto hajsem i kampania parlamentarna powoli będzie startować.
Metoda prosta, pisać dowolne g---o i samą masą przykrywać normalnych. Jak normalni stwierdzą, że nie mają już siły babrać się w szambie to "portal zostaje przejęty".
I tak można spokojnie przejmować portal po portalu
  • Odpowiedz