Wpis z mikrobloga

Zmienialiście nazwy pierogów ruskich na ukraińskie

@NaczelnyWoody: Jestes az takim glabem czy tylko udajesz? Placi ci ktos za to?
Ja tam do historii jakas miloscia nie palam ale wiem co to byla rus. I wiem skad nazwa pierogio ruskie.

BO POCHODZA Z RUSII A NIE KUR..A ROSJI.
  • Odpowiedz
@NaczelnyWoody Jak w ogóle można było być tak głupim, żeby wziąć sobie Ukraińca na chatę? XD Od tego są ośrodki dla uchodźców. U nas na wsi proponowano im spanie w remizie, to damesom ze wschodu się nie podobało, nie ich standardy XD. Nie to nie, one myślały, że dostaną pół domu u głupiego Polaka.
  • Odpowiedz
@NaczelnyWoody: Strasznie było mi żal tej tępoty zlewaczałych kretów którzy jeździli na granicę po biednych ugrów, którzy już wtedy srali na nasz kraj. Polacy byli wtedy tak omamieni kijowska propagandą że nie dziwię się co uważają o nas na arenie międzynarodowej.
W dniu rozpoczęcia wojny dostałem półrocznego bana na wypoku od właśnie takiego durnego Polaka.
  • Odpowiedz
Jak zwykle wypowiadają się najmądrzejsi przedstawiciele narodu polskiego, elita wykopu co to w swoim marnym życiu nic nie zrobią. Jak trzeba było kupować Bitcoina gdy był tani to mówili że to internetowy scam a za 20 lat będę pierdzielić farmazony wnukom, że hohoho jaki on to nie był inwestor. Jak trzeba było pomagać ukraińcom to oczywiście nie mogli bo gdzie pomieścisz dwie osoby w ciasnej piwnicy a teraz wielkie Chojraki jacy oni
  • Odpowiedz