@mimik739: nie oczekuj logicznego myślenia od nastoletnich włodarzy trochę logiki, pomyśl co oni mogą wykombinować? muzyczkę puszczą z-----ą dla dzieciarni
@mimik739: ja nie wiem jak to tam działa, że to znowu przejęły dzieci z discorda. Jak był czaruś to chyba był jakiś inny włodarz, bardziej ogarnięty. Wtedy wzrosła jakość tej sztuki nowoczesnej, bo były tylko drobne reakcje ze strony włodarza i modów, sztuka pisała się sama. Natomiast jak przejmują to dzieciaki to traktują Mariusza jak kukiełkę i zaśmiewają się jak każą mu usiąść na krześle, a on to zrobi bo
@o-muj-borze mnie tez juz w-------o to rozkazywanie i naśmiewanie sie z Mariuszka, szantaże za fajki, których nie dostał. Byłem gotowy jechac i kupic kilka paczek fajek dla mariuszka, aby nie mogli nim sterować. Terroryzować, to maryjuszek moze nas, a nie na odwrót, bo taka jest kolej rzeczy na raszei.
Kur discord uświadomcie gejowi, ze on teraz zarabia gruby hajs.... ja pier dzieciaki zje... pomyślcie troche, jak można zatrzymać tego geja