Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +719
Orlen Polski Tinder Narodowy im. św. Jana Pawła II
źródło: 84CA792C-ADA3-4C13-82CC-E9E431AC82EA
Pobierz
Ka4az +205
Ogólnie wszyscy zachwalają Dino jako coś “polskiego” i potężnego, a od środka to jest największy Janusz jakiego poznałem XD
Jako jedyna sieciówka płaci najmniejsze pieniądze, nie ma żadnych świadczeń socjalnych, nie ma żadnych rabatów dla pracowników. Dodatkowo pracownicy muszą z własnej kieszeni opłacać różnice w kasie, na całym sklepie (który jest wielkosciowo czasem jak biedronka) jest 3 osobową ekipą, która zajmuje się wykładaniem towaru, kasami i mięsem - nawet nie mają czasu
Jako jedyna sieciówka płaci najmniejsze pieniądze, nie ma żadnych świadczeń socjalnych, nie ma żadnych rabatów dla pracowników. Dodatkowo pracownicy muszą z własnej kieszeni opłacać różnice w kasie, na całym sklepie (który jest wielkosciowo czasem jak biedronka) jest 3 osobową ekipą, która zajmuje się wykładaniem towaru, kasami i mięsem - nawet nie mają czasu
źródło: image_picker_D05F954F-A5C3-474E-A17F-94CA2C14BF17-16532-000003E3F0456415
Pobierz

Smutno mi, nie mam wsparcia i zrozumienia.
Zakończyłam związek. Było kilka rzeczy, które nie grały. Np facet robił hałas od rana, ciągle coś oglądał a mi głowa pękała od tego. Czułam już przeciążenie informacjami. Miałam wrażenie, że już wcale nie słyszę ciszy. Dwa, że nie umiał gotować a miał się uczyć. Nie zrobił tego. Z innymi obowiązkami domowymi też było kiepsko i większość spadała na mnie. Po pracy najchętniej grał. Czasami czułam się samotna, zasypiałam sama. Czułam też, że mnie nie rozumie. Bagatelizował niektóre moje problemy najpewniej dlatego, że nie doświadczył nic takiego.
Oczywiście były rozmowy ale nie zmieniło się nic. Odeszłam i przyszła ulga… spokój… jakbym coś odzyskała.
I tutaj pojawia się moja matka ze słowami „ale jak ty sobie poradzisz” - ja odpowiedzialna za większość obowiązków, utrzymująca się sama… ona ma jakieś dziwne przekonania odnośnie kobiet i mężczyzn. Chyba jej się wydaje, że baba bez chłopa to zginie zaraz a tymczasem ja mam się o wiele lepiej sama.
Podałam jej te argumenty co tu tylko bardziej wszystko rozbudowałam. A co ona na to? Że to nic takiego xDD wtedy już zrobiło mi się bardzo smutno. Zastanawiam się czy ta kobieta mnie kocha. Bo raczej dobrze dla mnie nie chce sądząc po tym co mówi…
#zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi