Aktywne Wpisy

Tyrande +312
Stare baby (i dziadki) się boją skorzystać z przystanku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#olsztyn #strangerthings #heheszki
#olsztyn #strangerthings #heheszki
źródło: image
Pobierz
MonazoPL +81
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz

Jeśli chodzi o klimat to zawsze lubiłem gry Frictional Games jak Amnesia the Dark Descent, Penumbra, Soma. Z innych horrorów to Obcy Izolacja, Outlast, Darkwood, Limbo, Inside.
Ale polubiłem też Gothica, Call of Duty World at War właśnie za klimat. Mogą to też być gry tajemnicze, z niepokojącą fabułą.
#gry
źródło: image
PobierzEDIT: Condemned.
Poza horrorami to obie części A Plague Tale, zwłaszcza jedynka.
Edit: Z horrorów jeszcze pewnie Forbidden Siren by pasował, ale osobiście nie mam odwagi nawet sięgnąć po ten tytuł słysząc o jego
Bioshock 1 - skrajnie kapitalistyczne, upadające podwodne miasto.
Bioshock 2 - to samo miasto, ale kilka lat później już w zaawansowanym rozkładzie.
Deus Ex Human Revolution - korporacyjna dystopia, transhumanizm i te sprawy.
Dishonored - plaga szczurów, też trochę takie państwo policyjne, z jednej strony
Signalis
The Horror of Salazar House
Możesz też spróbować innej gry tego studia która także jest thrillerem horroro-podobnym, tzn. Condemned.
źródło: capsule_616x353
Pobierzhttps://www.youtube.com/watch?v=6QVuU5FxvLM