Wpis z mikrobloga

• 7
trochę beka zmarnować taką genetykę i potencjał sportowy dla rejwów i atencji Karyn XD

@6789: Zmarnować genetykę bo przez kilka miesięcy trening nie był na pierwszym miejscu?... L O L
  • Odpowiedz
@IntruderXXL rave z tego co kojarzę to imprezy dla ćpunów. Ja myślałem, że ty wziąłeś się za zarabianie miliardów gdy pisałeś o dużych potrzebach a nie ćpaniu
( ͡° ʖ̯ ͡°) w sumie nie znam się i chyba tak biznesmeni zdobywają networking.
  • Odpowiedz
@przegro_pisarz: faktycznie, nie znasz się. Opio na rave, to jakbyś chciał zamiast nasennych brać stymulanty xD
Poza tym dla niektórych na rave'ach faktycznie starczy muzyka i woda. Oczywiście zawsze można wrzucić jakąś pixę, ale po jakimś czasie to się po prostu nudzi. No chyba, że się jest ćpunem z charakteru
  • Odpowiedz
@przegro_pisarz: albo trollujesz, albo już naprawdę brak mi słów... Postępy na siłowni, to nie jakaś tam magiczna technika/pigułka/cokolwiek innego, niż sobie wymyślisz albo od kogoś podchwycisz. To po prostu ciężka praca, odrobina genetyki oraz sporo wiedzy i praktyki
  • Odpowiedz
@Saprofit jestem po prostu głupi bo mam 50IQ, oraz nigdy się niczego nie nauczyłem. Nie umiem pracować ciężko tak to już miałbym 700kg total. Muszę patrzeć co inni robią a jak Intruder chodzi na rave to myślałem, że trzeba robić aby być dużym.
  • Odpowiedz