Wpis z mikrobloga

I tak się kończą te Wasze przebrzydłe a---y cholerne. Hermanian czy jak to się tam nazywa (aqua dubai) cuchnie jakimś tanim odświeżaczem do kibla. Ocena 4.35 na fragrze. To chyba mój k---s by miał ocenę 3.5. OSTATNI RAZ!!!

#perfumy
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

cuchnie jakimś tanim odświeżaczem do kibla.

@SlepyBazant: to w takim razie Zara nie wiem czym musi walić, skoro wymieniłem ją na Aqua Dubai, trollujesz? Normalny zapach z bdb parametrami, ale p---------e tego typu o arabach na tagu musi być xd dzień jak co dzień
  • Odpowiedz
@SlepyBazant: zobacz ile ludzi słucha disco polo i jest przekonanych, że to najlepsza muzyka na świecie. Do bezinteresownego chwalenia tanich arabów potrzebny jest zestaw kilku cech, które objawią się w jednej osobie. Są to: brak mózgu, brak węchu, brak wstydu, brak godności, do tego często brak kultury, agresja i nadmiar czasu. Zawsze się ktoś taki znajdzie i będzie zalewał wykop czy fragrę swoimi "refleksjami" i radami. Nawet jak mu się
  • Odpowiedz
@SlepyBazant: a oceny są zwykle tak wysokie, bo podniecona młodzież myśli, że odkryli złotego graala perfumiarstwa (patrz jakie mają szczęście, to czwarty zapach, jaki poznali w życiu, a akurat trafili na hidden gema 99% podobieństwa) i wystawiają te swoje oceny. A sensowni ludzie leją na te wszystkie haramiany, paris cornery, afanany i inne badziewia, tak samo jak leją na banderasy, mexxy itp i nie wystawiają negatywnych ocen w ogóle, bo
  • Odpowiedz
  • 1
@zychu69: nie wąchałem oryginału, to nie wiem ile podobieństwa ( )

@KjatanSveisson taki dżerkoff renesans ma ocenę 4.3, a tani a---b lepszą xd

@anomalia_ z tym, że "cuchnie" było hiperbolą, ale nie tylko parametry składają się na perfumy. Sam zapach jest słaby, mocno przeciętny. Jakiś taki chemiczny mydlany odświeżacz do kibla ambi pour o zapachu morskiej bryzy. W ciemno bym powiedział, że to
  • Odpowiedz
takim renaissance

@SlepyBazant: że mi się nie podoba, bo niedawno miałem na skórze i Torino21 (które mam) je wciąga dupą :) A Aqua Dubai stoi sobie na półce razem z takim Torino21 i np Marrakech Imperial Atlas Wood i ma się dobrze.

chemiczny mydlany odświeżacz do kibla ambi pour o zapachu morskiej
  • Odpowiedz
  • 0
@anomalia_: mam cdnim i uważam, że gdy minie drydown, to zapach jest bardzo dobry i często przez to go używam. Natomiast sama niechęć do a----w nie bierze się z uprzedzeń, bo wąchałem je i są słabe, po prostu słabe. Praktycznie każdy a---b był słaby.

Jeżeli uważasz, że ten aqua dubai jest dobry, to sobie go używaj, przecież nie zakazuję. Psikaj się czym chcesz, niemniej uważam go za śmierdziela niewartego pieniędzy
  • Odpowiedz
@SlepyBazant: cóż, ja uważam Gucci Guilty Absolute np za Absolute-nego śmierdziela, i też ktoś to jednak psika xd Aqua Dubai nawet na Parfumo (gdzie są systemy zw. z botami i trollowaniem ocen) ma 8,1/10 przy scent więc no.

Praktycznie każdy

W dość dużej mierze tak (skupia się to na Lattafach, Afnanach i Armafach bo to chemole), ale nadal jeden z drugim zapomina ile kosztuje arab, jak chcecie by wam przelewali
  • Odpowiedz
@DzonyDzony nie jest to tytan projekcji, ale przy 3 psikach czuć ode mnie perfum. Z gatunku tych, że nie nie chcesz być ofensywny swoim zapachem i jest taki brainless na słoneczny dzień, przyznam że w te dwa ciepłe weekendy tego lata nosiło mi się go najprzyjemniej z całej mojej kolekcji. Stąd rozumiem tych co wielbią imagination - bo to jest po prostu proste psikadlo
  • Odpowiedz