Aktywne Wpisy
Schwarzfahrer +93
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

BastetII +56
#dieta
W czerwcu 2024 ważyłam 81 kg. Od tego czasu schudłam do 68 kg ale ostatnio waga zaczęła się piąć znowu w górę...
Chyba czas znowu wrócić do liczenia kalorii
W czerwcu 2024 ważyłam 81 kg. Od tego czasu schudłam do 68 kg ale ostatnio waga zaczęła się piąć znowu w górę...
Chyba czas znowu wrócić do liczenia kalorii
źródło: temp_file527864061337415841
Pobierz

#polityka #polska #nfz
@Erus: nie zadawaj pytań, to przekaz dla idiotów, liczą się emocje nie fakty.
@Schweinefleischsuppe
@Erus: jesteśmy
https://youtu.be/flQIjBDdYtc?si=P_VxUsKJal0DOzeK&t=382
Nie mam czasu i chęci oglądać materiału od propagandysty publikującego fake newsy (fakt, nie opinia). Równie dobrze możesz wrzucić tweeta Mateckiego.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Zgodnie z oczekiwaniami jest to stek bzdur i kłamstw/niedopowiedzeń:
- "Wystarczy przedłożyć dyplom ukończenia medycyny, bez weryfikacji jego autentyczności." - jest wymagany apostille ministerstwa oraz potwierdzenie przez NAWA.
- Brak pełnej weryfikacji kompetencji i wiedzy - aby otrzymać prawo wykonywania zawodu wymagana jest nostryfikacja/LEW oraz egzamin LEK. W przeciwnym wypadku stracą tymczasowe prawo wykonywania zawodu.
- Absolwenci polskich uczelni
@elena-mary: rozumiem, że brak odpowiedzi spowodowany jest tym, że zabrakło filmików które powiedziałby co masz myśleć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeszcze nie można niestety tego leczyć, ale za parę lat może pojawi się odpowiednia terapia.
Screen oczywiście z teraz, z pierwszej strony Twojego profilu. Nie za bardzo chce mi się nawet oglądać resztę.
źródło: IMG_20250826_030852
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora