Aktywne Wpisy

wfyokyga +29
Mnie r---------a że niemcy pod koniec wojny, mieli już celowniki optyczne i noktowizyjne.
źródło: temp_file1727008429886548071
Pobierz
Ubrania robocze
Jak słyszę te dwa słowa to aż mam ciarki po plecach.
Słuchajcie Mirki tego, pochodzę z gospodarstwa rolniczego i powiem Wam jedno: jakieś 80-90% mojej garderoby przez większość życia to były UBRANIA ROBOCZE. Jak zakładałem nawet dresy, mające może 6-12 miesięcy, to zawsze był krzyk:
"JEZU CHRYSTE DLACZEGO TO ZAKŁADASZ SKORO TO NOWE A MOŻESZ ZAŁOŻYĆ STARE UBRANIE
Jak słyszę te dwa słowa to aż mam ciarki po plecach.
Słuchajcie Mirki tego, pochodzę z gospodarstwa rolniczego i powiem Wam jedno: jakieś 80-90% mojej garderoby przez większość życia to były UBRANIA ROBOCZE. Jak zakładałem nawet dresy, mające może 6-12 miesięcy, to zawsze był krzyk:
"JEZU CHRYSTE DLACZEGO TO ZAKŁADASZ SKORO TO NOWE A MOŻESZ ZAŁOŻYĆ STARE UBRANIE
źródło: Ubranie na 5 pokoleń
Pobierz

Kiedyś dark archon musiał tłumaczyć definicję recenzji w odpowiedzi dla ludzi, którzy oglądali gry na youtube i byli sfrustrowani, że ktoś krytykuje ich gry. NRGeek wypowiadał się, że recenzenci boją się wyrazić negatywnego zdania o grze i specjalnie przemilczają ich wady. Przyszło diabolo 4 i przyszedł rumun i wszystko się poprzewracało i stoi na głowie.
Jesteśmy na etapie, gdzie nie może być szarej strefy i nie możesz w pełni swobodnie wypowiedzieć swojego zdania, bo cała masa osób będzie cię cisnąć za bycie zbyt mało radykalnym. Rock nagra film bardzo krytyczny względem Avowed gdzie w 3 minucie w streszczeniu materiału w plusach umieści walkę, na co miał oprócz swojej opinii wiele wiarygodnych i szanowanych opinii bardzo doświadczonych recenzentów z niepodważalną reputacją i już ludzie piszą, że dalej nie będą oglądać, bo to jest dziad, idiota, debil, kretyn, bo kiszak bardzo głośno krzyczał jak to usłyszał.
Jesteśmy w momencie w którym Quaz, mówiąc, że gra ma mikrotransakcje i to źle, ale grając w gre nawet tego nie zauważysz więc posłuchaj własnego sumienia i oceń sam czy chcesz ominąć doświadczenie tej gry ze względu na mikrotransakcje, czy chcesz jej doświadczyć pomimo tej wady. Źle. Sprzedał się. Nie zrobił rage-baitowego wideo z miniaturką "P2W W TEJ GRZE JEST NIEMOŻLIWE". Dziad, idiota, debil, kretyn. Nie możesz pomyśleć, nie może być szare, musi być czarne lub białe, analizowanie i myślenie jest wzbronione.
Nie możesz grać w gry z mikrotransakcjami, to jest złe. Chyba, że DOTA2 lub POE2. Kiszak na swoich streamach stwierdził, że są to gry z elementami P2W i przyznał, że jego ukochane gry są p2w. Ale nie kupuj tych swoich casualowych gierek dla casuali bo tam można w ukrytym menu kupić skina do konia.
Quaz źle robi recenzje, bo ma złe wnioski. Metodykę ma dobrą, ale wnioski złe. Bo wnioski muszą być takie jak ma kiszak. Nie liczy się warsztat i doświadczenie, liczy się żeby mówić z linią partii.
Teraz pójdziesz oglądać filmiki zrobione na szybko przez jakiegoś gimbusa bez szkoły i będziesz pisał "no. rel. a quaz wszystkiemu daje 9/10 i broni mikrotransakcji."
Jesteśmy obecnie w świecie klaunów. Przez manipulacje kiszaka i głupotę ludzką.
#kiszak #arkadikuss #snakeiter #gry
źródło: 6b52eeb59f8bcef39d1c120a378edf681f28139ac0531b3a32b940d03f33da15
Pobierzhttps://www.youtube.com/watch?v=me903AczpG0
Sponsorowany przez UBI wyjazd do stanow...
Obejrzalem podsumowanie a tam kwiatki w stylu macie wrazenie ze gra mi sie nie podobala ale to nieprawda, a cena nie jest taka zla bo kupilem miecz w
-Nie znałeś Quaza i akurat przypadkiem wybrałeś ten materiał? Hmmm... bardzo to jest ciekawe.
-W ogóle się nie odnosisz do mojego postu tylko atakujesz Quaza wyciągając znany i wielokrotnie obalany argument którym lubi grać Rumun i kręcić korbą ludziom w głowie? Bardzo ciekawe
-Co jest złego w zabraniu żony na darmową wycieczkę na koszt frajerów i zrobieniu z tego vloga?
-Gdzie w linku który podałeś pada słowo recenzja?
-Czy informacja o tym
@Qrka: Szkoda, że ten materiał który wrzucasz to nie recenzja, a wrażenia z przedpremierowej wersji i wydarzenia sponsorowanego przez wydawcę co jest chyba jasno zaznaczone. Quaz nigdy nie opublikował recenzji tej gry, a twoje spłycenie
On sam personalnie zawsze był takim powiedzmy centrowcem z wychyłem w prawo, ale ostatnio palma odbiła i sam nie wiem, czy to jest jego persona kierowana w przygłupią amerykańską widownie (nawet ciut głupszą niż widzowie Kanału Zero) czy naprawdę
@Qrka nie znałeś quaza i akurat wyciągasz ten film? Nie wiem jak wam,
- napisales o quazie wiec wpisalem w google, quaz - veilguard, nie znalazlo nic, to wpisalem quaz outlaws i to byl pierwszy link, naprawdę nie wiem o co się tu p------------z O_O
- Odnioslem sie dokladnie do twojego postu i jeszcze ci wkleilem zrzut ekranu co mnie najbardziej w-----a i dlaczego sobie wole obejrzec np. recenzje kiszaka a nie recenzje oplacanych "mainstreamowych" recenzentów
- nie wiem co jest zlego,