Aktywne Wpisy
P4ncak3 +18
#inflacja #ekonomia #pracbaza #korposwiat
Jak zobaczyłem ten wykres to stanąłem jak wryty. Jak pracowałem w Polsce w środku lat 2010's to zarabiałem z 13 tysięcy brutto przy wtedy minimalnej 1800. Czyli to było tak o 722% więcej. Teraz 10 lat później, po wielu latach pracy, bogatego doświadczenia i certyfikatów moja niby wartość na rynku powinna być wyższa tak z 2x co nie? Czyli jak
Jak zobaczyłem ten wykres to stanąłem jak wryty. Jak pracowałem w Polsce w środku lat 2010's to zarabiałem z 13 tysięcy brutto przy wtedy minimalnej 1800. Czyli to było tak o 722% więcej. Teraz 10 lat później, po wielu latach pracy, bogatego doświadczenia i certyfikatów moja niby wartość na rynku powinna być wyższa tak z 2x co nie? Czyli jak
źródło: 384dea2dd6391cafa9b8ac7372e28db6ac9764605c5c566f0d8184e7e92cbff6,w800
Pobierz
Wrrronika +11
Jedna z moich ciekawszych ciekawostek, z czasów gdy uczyłam się norweskiego, to to, że Niemcy to Tyskland ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Od marca wysłałem prawie 100 CV. 0 rozmów rekrutacyjnych, kompletnie nic.
Jeżeli chodzi o CV - dałem je do przeglądu kilku różnym osobom i nie miały uwag. Nie mam pojęcia co robić...
Jak wyglada sytuacja u Was? #emigracja #niemcy #szwajcaria #austria #pracbaza #korposwiat
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
W CV trzeba po prostu jak najwięcej wymyśliać , czyli kłamać.
Jeśli ktoś pisze w CV prawdę o sobie, to jest mało intelektny i nie są sprytni
@Jechanka: wy do Amazona na magazyn wysyłacie te CV setkami czy do korpo? Na większość stanowisk korporacyjnych nie ma jednocześnie nawet 100 ogłoszeń w całej Polsce.