Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@polot: w bieszczadach są tanie knajpki i zazwyczaj dobry nabiał serwują a może miałem farta jakiegoś że takie znajdowałem, jedna z rzeczy która mnie zawsze wkurza przy wyjazdach trochę dalej że praktycznie nie serwuje się nabiału
  • Odpowiedz
@polot: ty chyba w bieszczadach nie byłeś. Oberża Biesiko w Przysłupie - te z zakopca się nawet nie umywają. SIekierezada, Wilczy Kęs, Baza Ludzi z Mgły, Paweł Nie Całkiem Święty - to samo.
Co do widoków to każdy ma swoje gusta, więc nie będę oceniał Twoich. Wolę jednak widok z pętli Wołosate - Halicz - Tarnica niż Morskie Oko. A jak chcesz naprawdę zajebiste widoki to polecam wysokie Tatry na
  • Odpowiedz
  • 0
@ScypioAfricanus: Chłopie-jak możesz porównywać COKOLWIEK do NAJPIĘKNIEJSZEGO WIDOKU w Polsce czyli Morskiego Oka? Bieszczady to Tatry dla ubogich-z gównianą infrastrukturą hotelową,drogą i dziadowską gastronomią i beznadziejnym dojazdem.

Ale ja nie wymagam cudów,tylko skoro płacę 10 zeta za wejście na szlak to wypadałoby poprawić na nim powyrywane siatki grodzące i uszkodzone drewniane podesty.I postawić normalny kibel a nie oszczany Toi-Toi
  • Odpowiedz
@polot:

komunikacja podmiejska między punktami startowymi szlaków praktycznie nie istnieje.Do tej pory nie ma tam żadnego wyciągu krzesełkowego na najbardziej popularne szczyty co jest jakimś żartem.Przy Tarnicy żadnego schroniska,żadnej infrastruktury dla turystów.Baza noclegowa to żart-niskiej jakości drewniane domki,czy pokoje bez klimatyzacji,coś sensownego jest dopiero 50 km od Ustrzyk Górnych.

No chyba cię posrało, człowieku. To najdziksze miejsce w Polsce, prawie porównywalne do skandynawskich dziczy, a ty chciałbyś żeby to wszystko
  • Odpowiedz