Wpis z mikrobloga

Obraz dzisiejszych kobiet. Możesz być idealny, niewiadomo jak się starać, robić dla niej wszystko, a ona i tak zawsze będzie tęsknić za chadem, który dostarczy jej EMOCJI
Kobietom w związkach chodzi wyłącznie o to, żeby były emocje, nieważne czy toksyczne, ma się coś dziać. Idealny facet jest dla nich nieatrakcyjny i tyle. Żadna się do tego nie przyzna i będą jeszcze pisać gdzie to nie znaleźć takich idealnych, a tak naprawdę myślą zawsze o czymś innym
Smutne, ale prawdziwe
#przegryw #zwiazki #logikarozowychpaskow
LePetit2197 - Obraz dzisiejszych kobiet. Możesz być idealny, niewiadomo jak się stara...

źródło: Screenshot_20250824-210016-290

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@LePetit2197: r-----------o mnie to jak napisała do mnie na Tinderze ostatnio samotna matka dwójki dzieci i przyznała się że w tym roku jest już po dwóch relacjach z ćpunami xD czyli średnio wychodzi 3 miesiące na typa xD
  • Odpowiedz
  • 0
@SonidoStark: nie jestem zwolennikiem, ale sama doktryna co do kobiet w pewnej części mi się podoba, oczywiście nie o ten radykalny islam chodzi, tylko o to, że kobieta jest odpowiedzialna za domowe ognisko i jej PRAWEM jest to, żeby mąż ją utrzymywał w zamian za posłuszeństwo i opiekę nad dziećmi
  • Odpowiedz
@LePetit2197: Jakoś nie jestem przekonana. Mój chłop został przez moje koleżanki nazwany "Pan zielona flaga" i mi zazdroszczą takiego chłopa. Non stop słyszę, że każda chce takiego właśnie przez to że to taki dobry, mądry chłopak¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
Kobietom w związkach chodzi wyłącznie o to, żeby były emocje, nieważne czy toksyczne, ma się coś dziać.

@LePetit2197: Problem "nice guy" polega na tym, że udają kogoś kim nie są, żeby zdobyć kobietę. Jak już są w związku, nie dbają o to, żeby związek pielęgnować i laska czuje się jak w starym małżeństwie ()
  • Odpowiedz
  • 6
@ElenaRain: Haha właśnie o tym pisałem. To jest oficjalna wersja kobiet, dziwne że każda takiego zazdrości, a żadna nie ma prawda? A no tak zapomniałem bo takich wcale nie ma, pewnie łatwiej uganiać się za toksykiem co emocji dostarcza.
Bzdura na kółkach, jedno mówią, a myślą co innego
  • Odpowiedz
@LePetit2197: wydaje mi się, że mylisz zaradność, inteligencję i dobre poczucie humoru u mężczyzny (konkretnego) z osobnikami, którzy myślą, że byliby idealni dla kobiet, bez walidacji swojego przekonania, tj. w trakcie związku dopiero okazuje się kto jaki jest. Innymi słowy mówiąc ciężko byłoby by mi zgodzić się ze stwierdzeniem, że mężczyźni z tagu #przegryw od razu założyliby dobry związek i byliby świetną partią - nie jest tak z
  • Odpowiedz