@Adam_wkladamispadam: Biorę 250 mg rano i wieczorem, jakichś efektów ubocznych nie zauważyłem. Być może od czasu gdy zacząłem go przyjmować częściej wstaję w nocy do toalety, ale nie wiem czy to jest związane.
@Adam_wkladamispadam: Około 2 lat, oprócz tego przymuję jeszcze lek Symla (150 mg rano i 200 mg wieczorem), Levatiracetam dostałem bo, rzadko, ale zdarzały mi się co jakiś czas napady i od tego czasu nie miałem żadnego ataku.
@Adam_wkladamispadam w poważnych sprawach konsultuj się z lekarzem, nie z anonami z neta co lepiej klepčē. Będziesz miał napad za kółkiem, napijesz się, i na kacu ci mozg odhamuje – spadniesz ze schodów i łeb rozwalisz... nie wiemy co i jak. Racetamy nie mają z zasady uboków lub są lekkie jak luźny stolec zamiast zbitego. Bierz, nawet kilka lat, dopiero będzie można stwierdzić, źe juź po sprawie.
@Adam_wkladamispadam: jak miałem tą 300 to czułem się jeszcse gorzej niż na 100 czy później 200. Schodzilem przez jakoś 2 tygodnie. Od tamtego czasu bez leków nie miałem żadnego ataku
#epilepsja #padaczka #choroby