Wpis z mikrobloga

Oglądacie frywolnego? czy te jego kontrowersyjne metody polegające na tym, aby zniechęcać kobiete do siebie należy stosować?(np.nie szukam związku, nie jestem odpowiednim facetem dla ciebie, będziesz żałować znajomości ze mną, nie jestem fajny)
#blackpill #redpill #pua #podrywajzwykopem
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@dawiddrifter cokolwiek powiesz do kobiety w odpowiednim tonie, tak żeby był wyczuwalny żart z twojej strony, to będzie odebrane za flirt.
Mówienie w ten sposób będzie działać w jej mózgu jako 'rzuca mi wyzwanie? Sprawdzam!'
  • Odpowiedz
  • 1
@Skorvez_957_: Podziwiam za wiedze i napisanie tak długiego referatu.
Ja jestem prawdziwym starym incelem, i wiem ż życie to blackpill ale postanowiłem sobie, że już musze szukać kobiety na siłe, bo czasem nawet największe przegrywy, których żadna nie chciała, gdy walili głową w mur to w końcu jakąś kobiete zdobyli. Na pewno musze już sobie dać spokój z internetem, bo tu nie mam żadnych szans na znalezienie kobiety.
Musze zacząć
  • Odpowiedz
@dawiddrifter: o dziwo zagadywanie do obcych na ulicy nie jest takie trudne jak mówią wystarczy znaleźć wymówkę. Nie ma co słuchać się baranów zwłaszcza takich co nie musieli w życiu pracować nad sobą ani kombinować nad karierą. Gruby chudego nie zrozumie analogicznie mówiąc. Jak człowiek raz się przełamie to każdy następny razem jest coraz lepszy o ile po czasie zdoła się wyłapywać niepotrzebne wtręty. Nie bać się ludzi nie gryzą
  • Odpowiedz