Aktywne Wpisy
#alkoholizm #pytaniedoeksperta #wykop30plus
Witam Was Mirasy. Zwracam się do Was z pewnym pytaniem, jestem 32 letnim alkoholikiem (ostre chlanie i piekielne zjazdy a nie piweczka były), który od pół roku jest trzeźwy jak niemowlę.
Mam od miesiąca pewne objawy - bezsenność, i to nie taka, że snuję się zmęczony, śpię na siłę 3 max 4 godziny na dobę i resztę dnia i nocy chodzę nakręcony jak
Witam Was Mirasy. Zwracam się do Was z pewnym pytaniem, jestem 32 letnim alkoholikiem (ostre chlanie i piekielne zjazdy a nie piweczka były), który od pół roku jest trzeźwy jak niemowlę.
Mam od miesiąca pewne objawy - bezsenność, i to nie taka, że snuję się zmęczony, śpię na siłę 3 max 4 godziny na dobę i resztę dnia i nocy chodzę nakręcony jak
źródło: 1000008906
Pobierz
Wrrronika +8

#blackpill #redpill #pua #podrywajzwykopem
a jak masz dobry wygląd to obędziesz się i bez nich
Mówienie w ten sposób będzie działać w jej mózgu jako 'rzuca mi wyzwanie? Sprawdzam!'
Ja jestem prawdziwym starym incelem, i wiem ż życie to blackpill ale postanowiłem sobie, że już musze szukać kobiety na siłe, bo czasem nawet największe przegrywy, których żadna nie chciała, gdy walili głową w mur to w końcu jakąś kobiete zdobyli. Na pewno musze już sobie dać spokój z internetem, bo tu nie mam żadnych szans na znalezienie kobiety.
Musze zacząć