Wpis z mikrobloga

Jeżeli niesłuszne deportacje Ukraińców po koncercie (za jakieś drobne wykroczenia) miały działać prewencyjnie. To Tusk powinien też reagować i w pierwszej kolejności takich P0lijakow wysyłać do więzień. Służby powinny namierzać takich ludzi i surowo karać, najlepiej bezwzględnym więzieniem żeby miało to działanie odstraszające.

To jest prawdziwy problem nie kilku Ukraińców szarpiących się z ochroną i z jakąś flaga tylko Ruska propaganda na social mediach.

#ukraina #polska
MrLambert - Jeżeli niesłuszne deportacje Ukraińców po koncercie (za jakieś drobne wyk...

źródło: 1000027783

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MrLambert: Nie każdy Polak-cebulak który leczy kompleksy na ukraińskich imigrantach, a także nie każdy kto sceptycznie wypowiada się o relacjach polsko-ukraińskich to od razu ruski propagandysta. Określając "ruską propagandą" wszystko co nie mieści się w micie o wielkiej przyjaźni polsko-ukraińskiej wyświadczacie przysługę nikomu innemu tylko właśnie ruskiej propagandzie, bo spłycacie problem i sprowadzacie go do absurdu.
  • Odpowiedz
@fantazm

@Icouldbeyourmom: Problem, że Rosja faktycznie uprawia propagandę w internecie, która jest wroga i której skutki są niesprzyjające Polsce.

Ja mam wrażenie że Polacy mają w stosunku do Rosji jakiś syndrom Macierewicza , wszędzie widzą spiski
Ja znam kilku Rosjan , często oglądam jakieś filmiki są sądzą o Polsce i średnia jaka wyciągnęłam to wiedza o Polsce tyle co ty o demokratycznej republice Konga a myślisz że mają czas
  • Odpowiedz
@Linnior88:
Mylisz przeciętnego Rosjanina z przemyślanymi działaniami rosyjskich służb czy zależnych od Rosji różnymi kanałami serwisów informacyjnych lub pozujących na informacyjne. Przepraszam, ale wkurzony jestem - czytać nie umiesz, co ja napisałem w poście wcześniejszym - nie każdy gównopost obrażający Polaków lub Ukraińcow to ruska propaganda. Nie zmienia to faktu, że internet to potężne narzędzie propagandowe i twierdzenie, że nie działają w nim żadne grupy szerzące propagande, no to jednak
  • Odpowiedz