Wpis z mikrobloga

Psychiatra mi mówił żebym poszedł na jakieś planszówki to poznam dziewczynę a u mnie w powiatowym nawet czegoś takiego nie ma.
#przegryw
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@423frewq4f23: Idz do wojewódzkiego ew. Poszukaj innych aktywności w powiatowym. Ale jak byłem na różnych w wojewódzkim to i tak te z powiatowego tam jechały.

No na rynku świń raczej średnio więc przygotuj się na sporą konkurencję. Ale Miras nie poddawaj się. To normalne że więcej facetów szuka niż bab. No niestety tak działa wolny rynek, bo facet pójdzie 10 razy na planszowki a baba raz, a potem widzisz że
  • Odpowiedz
  • 0
@JakubKKKKKK: nie mam nawet pomysłu jakich aktywności szukać w tym wojewódzkim. Jeżdżę do wojewódzkiego na studia zaoczne ale tam wszyscy są ode mnie dużo młodsi. Jak podróżuję to ciężko kogoś poznać bo każdy podróżuje z kimś a ja sam.
  • Odpowiedz
@423frewq4f23 obczaj degustację wina w większym mieście. Pojedziesz se, posluchasz se ciekawych rzeczy o winiaczach, a babeczki tam zwykle chętne na oswajanie dzikich kotów ( ͡º ͜ʖ͡º)

Ale serio ziom, spoko doświadczenie, wszyscy lekko zmiękczeni, a w przerwie jest o czym gadać - o winie xD
  • Odpowiedz