Wpis z mikrobloga

Polacy to są jednak mentalni homo sovieticus. Jestem w szoku jak rusek szybko zakręciła korbą ~50% społeczeństwa. Poziom pogardy i hejtu przekracza już wszelkie granice. Najlepsze że ludzie to wszystko pod własnymi nazwiskami piszą i nie wstyd im nawet nawoływać do pogromów albo pochwalać wojnę napastniczą. Największy majstersztyk ruskiej propagandy to wmówienie debilom, że debilami nie są, tylko oświeconym elementem społeczeństwa, które wyłączyło TV a włączyło myślenie.

#ukraina #rosja #russiahateclub #ruskapropaganda #bekazprawakow #bekazkonfederacji #rusekkrecikorba
Tetsuya - Polacy to są jednak mentalni homo sovieticus. Jestem w szoku jak rusek szyb...

źródło: 4873b1e33d808b2f008992c8a2576d83958d51ef2455e55ea9a8c99ee6474cbb

Pobierz
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Tetsuya no tak bo wszyscy muszą by za chachłami,jak nie to kula w łeb XD ale wy macie sprane łby, niech każdy ma swoje zdanie i pogląd. Na tym polega tak zwana wolność. Jak dla mnie Rosjanie mogą wziąć cała Ukrainę, nie mam w tym interesu żeby nie wzięli. A takiej bajki jak to że zaatakują Polskę to nawet Brzechwa i Tuwim nie napisał ( ͡º ͜ʖ͡º
  • Odpowiedz
@Tetsuya o k-----s, jaka polacka zakolacka morda xD Mam wrazenie, ze oni wszyscy (ci propagandysci) wlasnie wygladaja tak troglodycko jak typ na zdjeciu xDDD To jest typowa twarz, ktora juz dawno stracila nadzieje na lacznosc z rozumem xD
  • Odpowiedz
@Tetsuya: pociesze cię. To nie ludzie to piszą. Boty też nie. To zwykle zwierzęta.

Edit NK mu napisze, żeby za robotę się nierób śmierdzący wziął zamiast brać zasiłki na które Ukraińcy pracują czy coś w tym stylu xd
  • Odpowiedz
@Tetsuya: a gdy się próbuje im uświadomić że łykają ruska propagandę to z nienawiścią i wyzwiskami rzucają się do obrony nawet nie swoich argumentów bo w rozmowie normalnej się gubią bo trudno powtórzyć to wszystko co sprawiło że są tak nabuzowani, ruscy wykorzystują naszych myślicieli od chłopskiego rozumu jak wykorzystywali chłopów ukraińskich z Wołynia, ale naszym patriotom to nie przeszkadza bo mają wiedzę historyczną czerpaną z filmów na tiktoku
  • Odpowiedz
@Tetsuya: największy ściek polskiego społeczeństwa, trzeba unikać Facebooka bo tam tego elementu jest najwięcej i zaczynasz sobie wkręcać, że większość ludzi jest takimi idiotami.
  • Odpowiedz