Wpis z mikrobloga

Jak to skomentować? ( ͡° ʖ̯ ͡°) Brakuje mi słów w jakim bagnie jesteśmy, jak bardzo media osiągają dno i Polska jest podzielona na 2 części.
Taki materiał z #tvrepublika

Wykluczając z dyskusji to za kim kto jest, czy za PiSem czy KO, naprawdę za coś normalnego uważa się stanie pod czyimś domem i zadawanie przez 5 minut tego samego pytania? Kogokolwiek by to nie dotyczyło, uważam za to ostre przegięcie i pogwałcenie prawa każdego człowieka do chwili spokoju we własnym domu. Pewnie z 90% wyznawców Republiki to chrześcijanie, katolicy, prowadzący z resztą też się raczej tak identyfikują, a ja tu chrześcijaństwa za grosz nie widzę. Dla mnie to już jest upadek i moralne dno.

#polityka
marcel_pijak - Jak to skomentować? ( ͡° ʖ̯ ͡°) Brakuje mi słów w jakim bagnie jesteśm...
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop
  • 0
masz pretensje do dziennikarzy że obnazaja tych przekreciarzy?

@proba1: Tak! To nie jest dziennikarstwo do jasnej cholery. (żeby nie napisać do urwy nędzy)
Po twoich komentarzach widzę żeś pisowiec, to co innego możesz napisać.
Gdyby TVN wchodził Ziobrze pod dom i tak się zachowywał to zapewne byłbyś oburzony, ale że walą w twoich wrogów to wszystko jest cacy.
  • Odpowiedz
  • 0
@marcel_pijak

Nie jest to moralne. Ani wystawanie pod domem tuskowców ani pisowcow.

Problem jest taki, że przez 8 lat wystawano pod domem kaczora a wykopki się cieszyły;)
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
Problem jest taki, że przez 8 lat wystawano pod domem kaczora a wykopki się cieszyły;)

@grzanka6608: Ja się nie cieszyłem jak wystawano pod domem Kaczora. Uważam, że można się nie lubić, nie cierpieć - ale dom, mieszkanie to jest nietykalna świętość. Kogokolwiek by to nie dotyczyło.
Jak 13 grudnia przychodzono pod dom Jaruzelskiego, też mnie to oburzało.
  • Odpowiedz