Aktywne Wpisy

Po jakim czasie od założenia konta zacznę mieć pomarańczowy nick ?
labelle +2
Jestem na diecie 1800 kcal od lutego. Niestety, ale jak nie ćwiczę to waga nie spada, w tym czasie schudłam jakieś 8kg. Bez ćwiczeń waga waha się, raz więcej, raz mniej. Ostatnio zauważyłam, że gdy jem trochę więcej, nie trzymam sztywno kcal to moja waga jakby rusza się delikatnie w dół. No teraz w weekend byłam na wyjeździe, gdzie dużo jadłam, przekąski, ciasta itd i po wyjeździe dzis rano odnotowałam tylko 200g

Prawda jest taka że pomoc była i Ukraińcy są wdzięczni jak za każdą inną ale bez przesady na tle innych państw jest ona skromna. Prawdopodobnie przez nienawiść Poljakow do Ukraińców, gdyby Tusk powiedział teraz o 5mld pomocy dla Ukrainy to by go Brauniarze zjedli.
#wojna #polska #ukraina
źródło: 1000027791
Pobierzźródło: IMG_20250824_153618
Pobierzźródło: saszksa
Pobierz@zenek-stefan1: 40 zł na dobę już dawno się skończyło i był to program niewypał, który wykorzystali Polacy. Kiedy tylko rząd wprowadził 40 zł na dobę na każdego Ukraińca, Polacy zaczęli wynajmować 40m2 mieszkanka dla 4-8 Ukraińców i za każdego Ukraińcy Polacy brali 40 zł za dobę. Oczywiście Ukraińcy musieli jeszcze za to mieszkanie płacić właścicielowi.
@Icouldbeyourmom: O następny zza Buga. Przybiegłeś na odsiecz krajanowi? xD
źródło: IMG_20250824_160622
PobierzPolska język trudna być dla elity z zachodu?
źródło: IMG_20250824_160927
Pobierzźródło: Screenshot 2025-08-24 at 16.12.29
PobierzMoże po prostu nie chciałem zrobić z Ciebie fanatyka Ukrainy, który gdy tylko widzi cokolwiek negatywnego na temat Ukrainy, to wjeżdża w Polskę i Polaków.
Widocznie język głąbów jest twoim naturalnym jęzkiem skoro nie możesz pojąć, że moje odpowiedzi są odpowiedziami na nienawiść na tle narodowości. Próbuję tylko sprowadzić niektórych Polaków na ziemię, bo chyba zapomnieli, kim są.
Dobrze Ci idzie to "sprowadzanie Polaków na ziemię".
Ciekawi mnie skąd w Tobie taka ponadprzeciętna, niezdrowa wręcz potrzeba obrony Ukrainy i Niemców połączona z jednoczesną przyjemnością czerpaną z upadlania Polaków i Polski.
Dziadek był w UPA? Czy służył Rzeszy? W sumie jedno i drugie się nie wyklucza.
źródło: IMG_20250824_161834
Pobierz