Wpis z mikrobloga

@Dueil_angoisseus: badanie było w Chinach, a społeczeństwo tam jest mocno s---------a pod kątem rynku matrymonialnego. Polecam kanał China Insider with David Zhang na YouTube, bo to co się tam odwala trudno opisać.
  • Odpowiedz
@Fala_Magnezu: też nie. Ale to co mają Chińczycy to trochę inny typ s----------a. W Polsce nie słyszałem "jeszcze" o przypadkach by spłacenie rodzicom panny młodej "kosztów" wychowania córki przez pana młodego było czymś normalnym. A tym bardziej nie słyszałem aby ten koszt rósł ponad inflację, a jej rodzina podczas wesela wymyślała sobie "dodatkowe opłaty" jak opłata za otworzenie drzwi samochodu, których jak nie zapłacisz to że ślubu nici. A w
  • Odpowiedz
@Krazownik: oglądam jego filmiki jak i podobnych, nie spotkałem się z ChRL-filami, raczej wszyscy brzydzą się żółtków. Co się tyczy samego badania to wyniki byłyby podobne w każdej społeczności jak mniemam, to że w Chinach są specjalne szkoły i kursy golddiggingu to inna sprawa
  • Odpowiedz
@gorobei: Beciak przemocowcem mnie nigdy nie przestanie śmieszyć, kobiety potrafią robić niesamowite salta jeżeli chodzi o logike.

przegryw który boi się świata i siedzi w piwnicy - NIEBEZPIECZEŃSTWO, trzeba zachować ostrożność
dynamiczny diller z zawiasami za pobicie poprzedniej partnerki - społeczeństwo go nie rozumie, to nie jego wina ;__;
  • Odpowiedz