Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +21
Uwaga konkurs
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
źródło: 416dfff53e18b9d3eec9d369076a71cd31fa9c9e7bcee53db0990c11fb192167
Pobierz
SereneCipher +1
W jaki mało inwazyjny sposób zabić kogoś w książce? Że niby przypadek itp Bo pisze pisze i muszę się pozbyć typa i nie wiem jak.

Szkoda, że nikt mi wcześniej nie powiedział, że ten szajs nadaje się tylko do jazdy do pracy po mieście, a i tak tylko bocznymi drogami bo wstyd.
Trasa ponad 4k, z czego sporo po Alpach w Austrii i karpatach w Rumunii, na dachu dodatkowe kilkadziesiąt kilo, na haku dwa rowery. Wjeżdżając na górę trasą transfăgărășan wczesnie rano, pozwoliłem sobie trochę przygazować na jej krzywych serpentynach. Później są korki i zawalone parkingi. Tych paru kierowców, którzy też jechali o bezbożnej godzinie, zjeżdżali na bok, by ułatwić wyprzedzanie, w tym nowe BMW. #takaprawda
Ta dacia może nie pojedzie 200 na prostej autostradzie, nie rozpędzi się do setki w 3 sekundy, ale jak nie umiesz jeździć, to na trudnej trasie żadne bmw i milion asystentów tego nie zmieni.
Co ciekawe, na rumuńskich drogach pełno starych dacii, które ponoć miały się psuć po 50k km. Chyba musieli wymieniać w nich silniki.
PS. Średnie spalanie wyszło mi okrągłe 6.9, dużo po górach i dużo po autostradach 130kmh (limit jak masz bagażniki). Zapakowane pod i nad sufitem. Dobry wynik.
źródło: 1000016347
Pobierzw zyciu bym rumuna z frnacuskim pochodzeniem nie kupil - wstyd gorszy niz renault
@zimne_p--o: auto to jest narzędzie, które kupujesz zgodnie z wymaganiami do konkretnych zadań, czy przydłużenie przyrodzenia? Bo chyba jednak to drugie dla ciebie. Wstyd to jest kraść i oszukiwać.
A odnośnie samej marki - wielu ma chyba po prostu kompleksy. Stąd w Polsce jest drogo. Bo MUSI kosztować xd. Inaczej jest pewnie za tanie i złe. Kawa za 10-15 złotych, piwwo za 14, obiad najlepiej 4-5 dychy... To samochod też musi kosztować. I marki premium 15 letni lepszy niż wozidlo. Xd
Z zewnątrz fajnie, wnętrze przestronne, wykonane w środku średnio, ale do przeżycia. Najgorszy chyba tunel środkowy jak w Seicento. Ale to bym przeżył.
A potem się przejechałem - jeździłem i małymi silnikami i na LPG, a tutaj było połączenie. Przyspieszanie z turbodziurą, ze dwa szarpnięcia przy każdym przyspieszaniu
Jak się uda to ten duster, choć myślałem nad starszym Subaru Forester, tylko właśnie martwię się że mój portfel mocno schudnie jeżdżąc takim samochodem.
Serio ktoś Ci tak powiedział (bo rozumiem, że to odwrócona logika jakaś)? Masz nowy samochód z salonu, może nie prestiżowy, ale własny, z silnikiem adekwatnym do jazdy po każdej asfaltowej drodze,